محمد صارمی، رییس انجمن خوراک و نوشیدنی ایران و مدرس تخصصی آشپزی صنعتی

افزایش قیمت مواد اولیه منجر به کاهش کیفیت تولید می شود

روزنامه جام جم البرز طی کفتگو با محمد صارمی، رییس انجمن خوراک و نوشیدنی ایران و مدرس تخصصی آشپزی صنعتی، مصاحبه ای را انجام داد که به صورت اجمال در ذیل می آید:
روزنامه جام جم البرز طی کفتگو با محمد صارمی، رییس انجمن خوراک و نوشیدنی ایران و مدرس تخصصی آشپزی صنعتی، مصاحبه ای را انجام داد که به صورت اجمال در ذیل می آید:
کد خبر: ۴۸۶۹

در حال حاضر مشکلات نوسانات قیمت در خصوص خرید مواد اولیه موجب عدم انعقاد قرارداد‌های بلندمدت گردیده است. این مسئله باعث تاخیر در شروع کار می‌شود. مگر اینکه تعدیل قیمت در قرارداد‌ها ذکر گردد.
همچنین افزایش قیمت مواد اولیه منجر به کاهش کیفیت کار می‌شود که در نهایت سلامت و ایمنی خوراک را تحت تأثیر قرار می‌دهد و امکان دارد به بروز بیماری‌ها در مصرف‌کنندگان بیانجامد.
در ارتباط با زمینه فعالیتم پیشنهاد می‌کنم از بین علاقه‌مندان به این رشته، استعدادیابی کرده و آموزش‌های تخصصی ارائه دهیم تا این افراد بتوانند به صورت تخصصی وارد این حیطه شوند. اگر مسئولیت تصمیم‌گیری داشتم، مراکزی برای استعدادیابی و آموزش تخصصی ایجاد می‌کردم و حتی به کسانی که مشکلات مالی دارند، تسهیلاتی ارائه می‌دادم.
نهایتا با توجه به افزایش استفاده از شبکه‌های مجازی، پیشنهاد می‌کنم در حوزه آموزشی و فضای مجازی وارد شوند تا بتوانند متولی حل مشکلات باشند.

newsQrCode
برچسب ها: محمد صارمی
ارسال نظرات