ابوطالب شیری، رئیس هیئت مدیره شرکت آسان صعودبر تبریز:

تولید پله برقی را بومی سازی کرده ایم

آسانسور و پله برقی تنها وسيله های رفت و آمد ترافیکی است که مورد استفاده تمامی گروههای سنی قرار می گيرد و عمومي ترين وسيله جابجائي عمودی در جهان است. سیستم آسانسوروپله برقی به منزله قلب ساختمان به شمارمی روند وبه عبارتی، هیچ کدام از سیستم های دیگردر ساختمان دارای این میزان تاثیر بر میزان توانایی شما برای جابجایی افراد در داخل ساختمان نیستند.
افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند و خلاق غرب استان تهران گفت‌وگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با ابوطالب شیری، رئیس هیئت مدیره شرکت آسان صعودبر تبریز جلب می‌کنیم:
آسانسور و پله برقی تنها وسيله های رفت و آمد ترافیکی است که مورد استفاده تمامی گروههای سنی قرار می گيرد و عمومي ترين وسيله جابجائي عمودی در جهان است. سیستم آسانسوروپله برقی به منزله قلب ساختمان به شمارمی روند وبه عبارتی، هیچ کدام از سیستم های دیگردر ساختمان دارای این میزان تاثیر بر میزان توانایی شما برای جابجایی افراد در داخل ساختمان نیستند. افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند و خلاق غرب استان تهران گفت‌وگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با ابوطالب شیری، رئیس هیئت مدیره شرکت آسان صعودبر تبریز جلب می‌کنیم:
کد خبر: ۴۹۲۹

جنابعالی سال‌های متمادی در صنعت کشور فعالیت کرده اید بیشترین موانع و مشکلات حوزه کاری شما چیست؟
۲۰ سال است که درحوزه نصب آسانسور و تولید پله برقی فعالیت می‌کنیم. چرخ‌های اقتصاد کشوربه دست تولید کنندگان و صنعتگران، می‌چرخد و اداره می‌شود، اما به آنها توجه لازم مبذول نمی‌گردد. یکی از بزرگترین مشکلات این صنعت، در حوزه کاری ما، مربوط به نظام بانکی است. صنعتگران به دلیل مشکلات تامین نقدینگی و دشوار بودن تولید، نیاز به همکاری بانک‌ها دارند. متاسفانه این همکاری و تعامل در نظام بانکی وجود ندارد. نظام بانکداری به این موضوع توجه نمی‌کند و تسهیلات لازم با سود منصفانه در اختیار ما تولید کنندگان قرار نمی‌دهد.
موضوع مالیات‌ها و سخت گیری درحوزه مالیات و سازمان تامین اجتماعی واداره کاراز دیگر مشکلات حوزه کاری ما است. متاسفانه این بخش‌ها به اعتقاد من ضد تولید عمل می‌کنند. بجای اینکه از تولید کننده و صنعتگر حمایت شود ومعافیت مالیاتی برای این بخش‌ها اعمال گردد با این ابزار، تولید کننده و تولید بیشتر تحت فشار قرار می‌گیرد. متاسفانه سازمان تامین اجتماعی، با سیاست‌های خود، رفتار ضد اشتغال زایی دارد وما با این سازمان مشکلات عدیده‌ای داریم.
پیشنهادات خاص شما برای برون رفت از وضعیت کنونی چیست؟
مدیران تصمیم گیرنده، درحوزه‌های مالیات، نظام بانکی و.. باید سیاستگذاری مناسب تولید، ارائه کنند و الگو‌های سایر کشور‌های موفق جهان را مشاهده کرده و از آن الگو برداری کنند. باید مانند کشور‌های پیشرو، حتی کشور‌های همسایه موفق، در صنایع پیشرفت کنیم و از این موارد الگو برداری کنیم تا این موانع از بین بروند.
اگر مدیر تصمیم گیر و تصمیم ساز در سطح کشوری بودید، چه راهکاراساسی برای برون رفت از این معضلات و چه پیشنهادی برای رونق تولید ارائه می‌کردید؟
درحوزه اقتصادی، حدودا ۳۷ شرکت بزرگ داریم که از دولت یارانه سنگین می‌گیرند. اگر مسئول بودم، برخی از یارانه‌های غیرضروری که به مرفهین داده می‌شود را قطع کرده و آن را به حوزه تولید اختصاص می‌دادم؛ و بنگاهداری غیرضروری و واسطه گری را مدیریت می‌کردم. همچنین مالیات تولید کنندگان، را کاهش می‌دادم و با سازمان تامین اجتماعی، همکاری می‌کردم تا زمینه برای اشتغال زایی و تولید بیش‌تر فراهم شود.
اگر تولید کنندگان، در ۲ یا ۳ سال آینده، ۱۰ تا ۲۰ درصد، در بازار‌های خارجی حضور نداشته باشند، قطعا محکوم به شکست خواهند بود. گروه تولیدی ما ۲۰ سال است که در این حوزه فعالیت می‌کند و توانسته ایم تولید پله برقی را در ایران بومی سازی کنیم. متاسفانه از شرکت‌های هم صنف ما که امروزه تولید انجام داده و نیاز کشور را تامین می‌کنند و مانع خروج ارز می‌شوند، هیچ حمایتی نمی‌شود. اگر مدیر بودم حتما از صنعتگران، حمایت می‌کردم.
نقش رسانه‌ها و خبرگزاری ها، را در کمک به تولید کنندگان چگونه ارزیابی می‌کنید؟
رسانه، یکی از مفید‌ترین و اصلی‌ترین نقش‌ها را در هر حوزه ای، مانند فرهنگ و تولید ایفا می‌کند. رسانه می‌تواند اخبار شرکت‌های صنعتی و شهرک‌های صنعتی و صنعت گران و تولید کنندگان و حتی کسانی که خدمات ساده انجام می‌دهند را به مسئولان برساندو مسائل آنان را اطلاع رسانی کند.
رسانه می‌تواند پل‌های ارتباطی میان تولید کننده و مصرف کننده وتصمیم گیرندگان را بسازد. امروز بنده را دعوت کردید و حرف‌های بنده را می‌شنوید. این موضوع بسیار اهمیت دارد. مصاحبه را در شبکه‌های مجازی پخش می‌کنید که قطعا به گوش یکی از مسئولین می‌رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات