مرگ فراوان در جهان در اثر چربی خون بالا

رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد: غذا‌های پرچرب خطر بروز سکته‌های مغزی و قلبی را در کشور و این استان افزایش داده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت پویش ملی تغذیه سالم اعلام کرد: غذا‌های پرچرب خطر بروز سکته‌های مغزی و قلبی را در کشور و این استان افزایش داده است.
کد خبر: ۴۹۸۳

به گزارش جام جم البرز، شهرام صیادی در آیین آغازین پویش ملی تغذیه سالم در استان البرز گفت: این پویش با شعار روغن مناسب، غذای سالم، خانواده سالم از امروز هفدهم تا ۳۰ آذر ماه ادامه خواهد دارد و تلاش می‌شود تا در زمینه تغذیه سالم خانواده‌ها و انتخاب روغن سالم اطلاع رسانی کنیم.

وی ادامه داد: در سبد غذایی مطلوب ایرانی انتظار می‌رود ۲۶درصد انرژی روزانه از چربی و روغن تامین شود یعنی حداکثر۴۰ گرم در روز که معادل ۳۶۰ کیلوکالری می‌شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز افزود: مصرف زیاد روغن و استفاده از روغن‌های جامد و حیوانی برای سلامتی افراد مضر و سکته‌های قلبی و عروقی را در پی دارد.

وی تاکید کرد: مناسب‌ترین روغن‌ها برای پخت و پز روغن کانولا، روغن مخلوط و روغن زیتون است و بهتر است برای حفظ سلامتی از غذا‌های سرخ کرده کمتر استفاده شود.

صیادی گفت: توصیه می‌شود برسرخ کردن غذا از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده شود ضمن آنکه خانواده‌ها بهتر است از انواع دیگر روغن به ویژه روغن کانولا، روغن مخلوط، روغن زیتون و کنجد در سبد غذایی خود استفاده کنند و فقط به استفاده از روغن ذرت یا آفتابگردان اکتفا نکنند.

وی افزود: اسید چرب ترانس یکی از اسید‌های مضر برای سلامتی است و باید روغن‌هایی مصرف کرد که اسید چرب کمتری داشته باشند؛ سالانه بیش از ۲۷۸ هزار مرگ در جهان به علت مصرف چربی ترانس که شریان‌ها را مسدود کرده و باعث خطر حمله قلب و عروقی شده، رخ می‌دهد.

newsQrCode
ارسال نظرات