اکبراسدی زهرایی، مدیریت معرفی کرد:

باکیفیت ترین و لذیذترین غذای غرب تهران در رستوران غنچه

رستوران داری یا همان مدیریت رستوران یکی از پیچیده ترین و سخت ترین مشاغل دنیای امروز است. مدیریت رستوران موضوعی است که بیش از هر چیز به بهینه سازی و افزایش کارایی عملکردهای روزانه رستوران می پردازد؛به صورت کلی مدیریت یک رستوران کاری پیچیده و پر زحمت است که زمان زیادی باید برای آن اختصاص داده می شود و یک مدیر واقعی باید به همه جوانب این شغل واقف باشد تا کار به بهترین شکل ممکن پیش برود. در ادامه قصد داریم تمامی چالش‌ها و مزیت‌های این شغل جذاب را با اکبر اسدی زهرایی، یکی از سرشناس ترین رستوران داران تهران مطرح و با شما در میان بگذاریم:
رستوران داری یا همان مدیریت رستوران یکی از پیچیده ترین و سخت ترین مشاغل دنیای امروز است. مدیریت رستوران موضوعی است که بیش از هر چیز به بهینه سازی و افزایش کارایی عملکردهای روزانه رستوران می پردازد؛به صورت کلی مدیریت یک رستوران کاری پیچیده و پر زحمت است که زمان زیادی باید برای آن اختصاص داده می شود و یک مدیر واقعی باید به همه جوانب این شغل واقف باشد تا کار به بهترین شکل ممکن پیش برود. در ادامه قصد داریم تمامی چالش‌ها و مزیت‌های این شغل جذاب را با اکبر اسدی زهرایی، یکی از سرشناس ترین رستوران داران تهران مطرح و با شما در میان بگذاریم:
کد خبر: ۵۰۴۰

در رستوران غنچه صرفا غذای ایرانی سرو می‌شود؟
بله؛ در رستوران ما انواع غذا‌های ایرانی برای مشتریان سرو می‌شود.
چطور شد که این شغل را انتخاب کردید و وارد فعالیت در این حوزه کاری شدید؟
این شغل خانوادگی وآبا واجدادی ما است، من قبل از ورود به مدرسه و تحصیل از دوران کودکی با این شغل و حرفه آشنا شدم. جالب است بدانید شماره عضویت ما در شرکت تعاونی اتحادیه شماره ۴ است. از ابتدای تاسیس اتحادیه رستوران ما جزو اولین‌ها است.
من از ۷ سالگی در این حوزه فعالیت داشتم، ولی به صورت حرفه‌ای بعد از اتمام خدمت سربازی در ۲۰ سالگی، رستوران داری را به صورت رسمی آغاز کردم.
در این مجموعه برای چند نفر اشتغال زایی کرده اید؟
در مجموعه رستوران و پذیرایی ما حدود ۱۰ نفر مشغول به فعالیت و کار هستند.
ارزیابی کارشناس بهداشت محیط از عملکرد رستوران شما چیست؟
ارزیابی کارشناسان بهداشت از مجموعه رستوران ما همواره مثبت است، و همیشه سعی کرده ایم درحفظ بهداشت نمونه باشیم.
در این مجموعه، ظرفیت پذیرایی از چند نفر مهمان را دارید؟
در مجموع می‌توانیم در آن واحد ازحدود ۹۰ نفر پذیرایی کنیم.
چند نمونه ازغذا‌هایی که در رستوران شما طبخ و سرو می‌شود را نام ببرید.
انواع چلو کباب، برگ، بختیاری و سلطانی، چلو خورشت قیمه، قورمه سبزی، عدس پلو و چلومرغ، چلو ماهی از نمونه غذا‌های رستوران ماست. ما یک رستوران محلی موفق هستیم.
مجموعه تحت مدیریت جنابعالی چه مزیت رقابتی نسبت به سایر رستوران‌ها دارد؟
ما با سابقه ۴۵ سال کار و فعالیت در این حوزه سعی کرده ایم در کنار کیفیت عالی غذا‌ها از مواد غدایی سالم وبا کیفیت استفاده کنیم. به طور کلی باکیفیت‌ترین و لذیذترین غذای غرب تهران را در رستوران غنچه عرضه می‌کنیم.
پیشنهاد جنابعالی برای جوانان علاقه‌مند به این حوزه چیست؟
پشتکار اهمیت زیادی دارد و جوانان باید کار را با حوصله انجام دهند، این شغل بسیار زمان بر است ولی از نظر ارتباط با مردم خیلی شغل به روز و زنده‌ای است و شما همیشه با سلیقه‌های متفاوت روبرو هستید.
در خصوص اهمیت آموزش در حرفه رستوران داری بگویید.
آموزش در حین و قبل از شروع کار بسیار مهم است و کسانی که می‌خواهند مدیر موفق و سرآشپز مشهوری شوند باید به این نکات توجه کنند.
نقش خلاقیت و نبوغ را در این رسته چگونه ارزیابی می‌کنید؟
خلاقیت دراین حوزه بسیار با اهمیت است، چون ذائقه افراد به مرور تغییر می‌کند و شما باید با سلیقه و ذائقه مشتریان برنامه ریزی کنید.
قیمت غذا‌ها و سطح منو در رستوران غنچه به چه ترتیب است؟
منو ما کاملا اقتصادی است و با حفظ کیفیت و قیمت مناسب غذا‌های خود را به مشتریان عرضه می‌کنیم. به نظر من خوشمزه‌ترین غذا‌های دنیا، غذا‌های اصیل ایرانی است.
آدرس: خیابان کارون- نبش چهارراه مالک اشتر-رستوران غنچه
۰۲۱۶۶۸۳۲۳۸۹،
۰۲۱۶۶۸۳۲۳۹۰،
۰۲۱۶۶۸۷۸۵۹۴،
۰۹۱۲۱۷۷۲۴۹۳،
۰۹۱۲۳۲۴۷۴۳۴

newsQrCode
ارسال نظرات