ضمن اشاره به سوابق دانشگاهی و علمی خود بفرمایید، در حوزه کاری خود، چه مشکلات و موانعی دارید؟
فارغ التحصیل دانشگاه علوم پزشکی تهران هستم و از سال ۱۳۷۴ طبابت میکنم. حدود ۱۵ سال است که در حیطه پوست و مراقبت و زیبایی فعالیت میکنم.
یکی از مشکلاتی که امروزه، در حوزه کاری ما، بیشترمطرح است، ورود افراد غیرمتخصص و غیر کارشناس، مانند آرایشگران، به این حوزه میباشد. حتی افرادی که رشتههای پیراپزشکی خوانده اند، به صورت مستقل و بدون نظارت پزشک، دست به عملهای زیبایی میزنند که بسیار خطرناک است. چون طبیعتاً دانش لازم را ندارند و با سلامت مردم، بازی میکنند. متاسفانه با توجه به گستردگی منطقه تهران و البرز، نظارت کافی صورت نمیگیرد. رشد قارچ گونه این مراکز و افراد فعال در این حوزه زیاد شده و ضربه اصلی این موضوع، به مردم وارد میشود. ممکن است ۱۰ نفر مراجعه کنند و مشکلی ایجاد نشود ولی برای نفر یازدهم، مشکل جدی و غیر قابل جبرانی ایجاد شود.
در این زمینه چه پیشنهادی به مردم ارائه میدهید؟
پیشنهاد من به مردم عزیز، این است که به هر مرکزی که مراجعه میکنند، پروانه طبابت شخص را ملاحظه کنند، و خود پزشک را رویت کرده و با پروانه طبابت مطابقت دهند تا مشکلی نداشته باشند. افرادی که در آن مکان کار میکنند، ممکن است تحت نظر پزشک باشند، اما حتما حضور پزشک الزامی است.
نقش مطبوعات و خبرگزاریها را در این حوزه تا چه اندازه حائز اهمیت میدانید؟
رسانههای عمومی میتوانند با اطلاع رسانی، در آگاه سازی مردم از این موضوعات نقش مهمی داشته باشند و از اتفاقات ناگوار جلوگیری کنند.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛