مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ؛

دشمن نمیتواند به سپاه قدس و حزب الله آسیب وارد کند

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی  در گرامیداشت هفته بصیرت و سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: حاج قاسم و سید حسن نصرالله، بنای عظیم سپاه قدس و حزب الله را مرتفع کردند و حزب الله و نیروی قدس را به جایی رساندند که اکنون دشمن نمی‌تواند به آن آسیب بزند.
مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در گرامیداشت هفته بصیرت و سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: حاج قاسم و سید حسن نصرالله، بنای عظیم سپاه قدس و حزب الله را مرتفع کردند و حزب الله و نیروی قدس را به جایی رساندند که اکنون دشمن نمی‌تواند به آن آسیب بزند.
کد خبر: ۵۳۳۹

به گزارش جام جم البرز: سردار«ابراهیم جباری» در نشست هفته بصیرت و سالگرد شهادت سردار دل‌ها «حاج قاسم سلیمانی»، در جمع کارکنان قضایی استان البرز گفت: جهاد تبین و حضور موثر در فضا‌ی مجازی با تولید محتوای متناسب با شرایط مهم‌ترین راهکار برای مقابله با فتنه‌های احتمالی است که دشمنان همواره بدنبال آن هستند.

سردار جباری با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی ۱۵ بار در مناسبت‌های مختلف بر روی جهاد تبیین و ضرورت آگاه سازی مردم تاکید داشته ودارند گفت: باید جهاد تبیین را در مدارس مساجد ومحلات با بهره گیری از همه ظرفیت‌های موجود مردمی رسانه‌ای اجرایی کرد.

مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تاکید کرد: یکی از ظرفیت‌های موجود برای اجرای جهاد تبیین مساجد هستند که این مزیت بزرگ می‌تواند در آگاه سازی مردم بسیار موثر واقع شود.


مشاور فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بخشی از سخنان خود با اشاره به اینکه حماسه ۹ دی ماه نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی بود گفت: ریشه فتنه ۸۸ در خارج از کشور و بر اساس دروغ بزرگ مبتنی بر تقلب شکل گرفت و فتنه گران شریک راهبردی آنها بودند؛ این فتنه در ادامه کشور را در گرداب تحریم‌ها فرو برد تا دشمنان از طریق آن نظام را تضعیف و فتنه گران را تقویت کنند.

بخش دیگری از اظهارات سردار جباری به یاد و گرامیداشت شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابو مهدی مهندس در ۱۳ دی سال ۱۳۹۸ و نقش شهید نصرالله در جبهه مقاومت اختصاص داشت و وی با تبیین نقش این شهدا در «سپاه قدس» و «حزب الله» تصریح کرد: حاج قاسم و سید حسن نصرالله، بنای عظیم سپاه قدس و حزب الله را مرتفع کردند و هر دو شهید نقش معمارانی را داشتند که در سیاست، دفاع و امنیت این ساختار‌ها را تکامل دادند؛ آن شهدا ترکیبی از ویژگی‌های برجسته از قبیل آینده شناسی، ایثار، عقلانیت، فهم نیروی انسانی، تربیت و تقویت فرماندهان جوان، هوش سازمانی، برخورداری از ذهن نتیجه محور و توان کار با انسان‌های بزرگ بودند و حزب الله و نیروی قدس را به جایی رساندند که اکنون دشمن نمی‌تواند به آن آسیب بزند، چون حزب الله، سازمانی مجاهد محور بار آمده و رزمندگان و فرماندهان شجاع تربیت شده‌اند.

در این مراسم همچنین شاعر انقلابی «صابر خراسانی» و مداح اهل بیت «حاج محمدرضا بذری» و «گروه سرود نجم الثاقب» به مناسبت این ایام به اجرای برنامه پرداختند.

newsQrCode
ارسال نظرات