در گفتگوی اختصاصی با دکتر پوریا امیر تقوی و دکتر جواد روشنی، مدیران مرکز تخصصی فیزیو تراپی و آب درمانی حیوانات خانگی اعلام شد:

اولین و مجهزترین مرکز تخصصی فیزیوترایی و آب درمانی حیوانات در ایران

داشتن حیوان خانگی، همان قدر که لذت بخش است، سختی‌های خاص خودش را دارد و باید مداوم، پیگیر واکسن، ویزیت‌های دوره‌ای، غذاهای خاص، نحوه نگهداری و غیره باشید؛ یعنی در واقع هر چیزی که سلامت و کیفیت زندگی حیوان خانگی شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، به شما مرتبط است.یکی ازکارهایی که باید به صورت دوره‌ای انجام دهید، مراجعه به کلینیک‌های دامپزشکی است. اگر در تهران یا اطراف آن زندگی می‌کنید و تصمیم دارید که حیوان خانگی خود را به یکی از این کلینیک‌ها ببرید، اما به دنبال بهترین کلینیک دامپزشکی هستید، قطعاً این مصاحبه به شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد.
در حال حاضر دامپزشکی‌های زیادی در سطح شهر وجود دارند، ولی همه آن‌ها مکانی مناسب و کامل برای پت یا حیوان خانگی شما نخواهند بود؛ بنابراین در این مصاحبه ما شما را با یکی از بهترین مراکز دامپزشکی و دو تن از بهترین و خوش سابقه ترین دامپزشکان ایران آشنا خواهیم  کرد تا به راحتی تصمیم گیری سریع داشته باشید.توجه شما را به مصاحبه با دکتر پوریا امیر تقوی و دکتر جواد روشنی، دامپزشک و متخصص آناتومی و فیزیوتراپیست حیوانی، مدیران کلینیک جلب می کنیم:
داشتن حیوان خانگی، همان قدر که لذت بخش است، سختی‌های خاص خودش را دارد و باید مداوم، پیگیر واکسن، ویزیت‌های دوره‌ای، غذاهای خاص، نحوه نگهداری و غیره باشید؛ یعنی در واقع هر چیزی که سلامت و کیفیت زندگی حیوان خانگی شما را تحت تاثیر قرار می‌دهد، به شما مرتبط است.یکی ازکارهایی که باید به صورت دوره‌ای انجام دهید، مراجعه به کلینیک‌های دامپزشکی است. اگر در تهران یا اطراف آن زندگی می‌کنید و تصمیم دارید که حیوان خانگی خود را به یکی از این کلینیک‌ها ببرید، اما به دنبال بهترین کلینیک دامپزشکی هستید، قطعاً این مصاحبه به شما کمک بسیار زیادی خواهد کرد. در حال حاضر دامپزشکی‌های زیادی در سطح شهر وجود دارند، ولی همه آن‌ها مکانی مناسب و کامل برای پت یا حیوان خانگی شما نخواهند بود؛ بنابراین در این مصاحبه ما شما را با یکی از بهترین مراکز دامپزشکی و دو تن از بهترین و خوش سابقه ترین دامپزشکان ایران آشنا خواهیم کرد تا به راحتی تصمیم گیری سریع داشته باشید.توجه شما را به مصاحبه با دکتر پوریا امیر تقوی و دکتر جواد روشنی، دامپزشک و متخصص آناتومی و فیزیوتراپیست حیوانی، مدیران کلینیک جلب می کنیم:
کد خبر: ۵۳۵۱

ضمن اشاره به سوابق علمی و دانشگاهی خود، بفرمایید چه عواملی موجب شد ایده تاسیس و راه اندازی یک مرکز تخصصی فیزیوتراپی برای حیوانات به ذهن شما خطور کند؟
دکتر پوریا امیر تقوی: اینجانب سال ۹۷ ازدانشگاه آزاد اسلامی کرج فارغ التحصیل شدم. قبل از فارغ التحصیلی همراه با همکارم، در جایی کار می کردیم و حین کار کردن متوجه شدیم در تهران و ایران، کمبود یک مرکز مجهز فیزیوتراپی حیوانی احساس می شود. مراجعین به کلینیک دامپزشکی ، حیواناتی برای درمان می آوردند، که دچار آرتروز بودند و جراحی های ارتوپدی انجام داده و دچار لنگش بودند ،وعموما بعداز درمان، این مشکل حیوان حل نمی شد. من و همکارم به این فکر افتادیم که چرا در مورد این موضوع به صورت تخصصی کار نکنیم. تصمیم گرفتیم یک مجموعه فیزیوتراپی، مخصوص حیوانات ایجاد کنیم. این موضوع از سال ۹۴ به ذهن ما خطورکرد .به دنبال این ایده رفتیم و مطالعه کردیم و با پزشکان و دامپزشکان متخصص در زمینه فیزیوتراپی درخارج از کشور ارتباط گرفتیم و اطلاعات مفیدی دریافت کردیم. در سال ۱۴۰۰توانستیم پروانه کسب را از سازمان نظام دامپزشکی بگیریم و برای راه اندازی این موضوع هم مشکلات و چالش های زیادی داشتیم. چون خیلی از متریال در ایران وجود نداشت و باید از خارج تهیه می کردیم که بسیار هزینه گزافی داشت. ما تقریبا تا نیمه سال ۱۴۰۰ کلینیک را تجهیز کرده بودیم و دستگاه هایی مثل مگنت، الکتروتراپی و اولتراسوند و تردمیل داخل آبی و اتاق مخصوص کار درمانی مختص حیوانات، تعبیه کردیم که کاری سخت و نفس گیر بود. دستگاهی که خریداری کردیم، نمونه حیوانی آن در ایران وجود نداشت .حتی متریال کفپوش اتاق ها هم اهمیت داشت. همه این چالش ها را در این مسیر داشتیم و به لطف خدا توانستیم از این مسیر عبور کنیم و به جرات می توانم بگویم در سطح کشور، مجهزترین مرکز در این حوزه کاری هستیم. بسیار خوشحال هستم که توانستیم بعد از مدت ها این فیلد را معرفی کنیم.
چه مدت است که این کلنیک را راه اندازی کرده اید ونتایج آن چه بوده است؟
سال ۱۴۰۰شروع به کار کردیم و حدود ۳ است که مجموعه را راه اندازی کرده ایم. در طی این ۳ سال فعالیتمان، بازخوردهای خوب زیادی از سمت همکاران و مراجعه کنندگان داشتیم. مراجعه کنندگان ما اکثرا پت هایی هستند که دچاربیماری آرتروز و یا دچار فلجی هستند. درمواردی که حیوان عملا فلج بوده و امیدی به زنده ماندن آن نبوده وباید آنرا حذف می کردند و تا قبل از تاسیس مجموعه ما، گفته می شد باید یوتانایز* شود که به معنی مرگ آرام است. زمانی که این مکان را احداث کردیم، اقدام مناسبی از این جهت انجام دادیم که از این مرگ ها جلوگیری کردیم. حیواناتی که فلج هستند و معمولا بی اختیاری مدفوع دارند، به لطف خدا ۹۵ درصد بهبودی پیدا می کنند و مانند سابق حرکت می کنند. پیشرفتی که در زمینه حرکت حیوانات مشاهده می کنیم بسیار برای ما خوشحال کننده است و اشک شوقی که در چشمان صاحبان پت ها بابت راه رفتن پت خود می بینیم بسیار خوشحال کننده است. برخی از این حیوانات سال ها با این افراد زندگی کرده اند.
آیا فقط حیوانات کوچک خانگی را درمان می کنید یا حیوانات بزرگتر را هم پوشش درمانی می دهید؟
ما در حیطه کاری خود، علاوه بر حیوانات کوچک خانگی ، روی اسب هم کار می کنیم. مراکز پرورش اسب ، در این زمینه، زیاد مانور می دهند. به طور کلی، فیزیوتراپی حیوانات، از اسب آغاز شده است. رشته فیزیوتراپی حیوانی، تنها رشته ای است که اول در مورد انسان آزمایش شد و بعد به حوزه حیوانات وارد شده است.
به نکات جالبی اشاره کردید و اطلاعات ما وخوانندگان مقاله در این زمینه کامل تر شد.به شما تبریک می گوییم. از جناب دکترجوادروشنی می خواهیم خودشان را بیشترمعرفی کنند ؟
من فارغ التحصیل رشته دامپزشکی در سال ۱۳۹۷ و یکی از موسسین کلینیک فیزیوتراپی حیوانات خانگی و مرکز تخصصی فیزیوپت هستم.
چه شد که وارد این عرصه کاری شدید؟
همانطور که همکارم اشاره کردند، چند سال پیش که کار می کردیم، در این فکر بودیم که یک موضوع، در دامپزشکی کم است. بعد یا قبل از جراحی ها باید یک توان بخشی و فیزیوتراپی داشته باشیم که حیوان بتواند توانایی خود را بدست بیاورد. من و دکتر تقوی، در مورد این موضوع تحقیق کردیم و با کشور های دیگر ارتباط گرفتیم و در دوره های آموزشی شرکت کردیم. مواردی مانند آب درمانی در حیوانات، نوپا بود که اصلا چنین موضوعی در ایران وجود نداشت. باید یک تشت تهیه می کردند و به صورت سنتی اقدامات لازم را انجام می دادند. ما برای اولین بار دستگاه تردمیل داخل آب آوردیم. موارد مختلفی هم داریم که در گذشته در ایران وجود نداشته است ،مانند لیزر درمانی و اولتراسوند و شاک ویو درمانی که اصلا در دامپزشکی مانور داده نمی شد. ما به این فکر افتادیم که مرکزی تاسیس کنیم که تمام این دستگاه ها و موارد مختلفی هم داریم که در گذشته در ایران وجود نداشت است مانند لیزر درمانی و التراسوند و شاک دیود درمانی مگنت درمانی در تردمیل داخل آب و ... در دامپزشکی مانور داده نمی شد.
چشم انداز و برنامه شما برای این مجموعه تخصصی در آینده چیست؟
دکترپوریا امیر تقوی: برنامه ما برای آینده این است که بتوانیم فیزیوتراپی را در ایران توسعه دهیم و دستگاه های پیشرفته تری در حوزه دام های کوچک و بزرگ وارد کنیم. همچنین بتوانیم علم فیزیوتراپی را در دانشگاههای دام پزشکی و دامپزشکان علاقه مند به این رشته آموزش دهیم. هدف ما این است که مردم و همکاران ما بیش تر با فیزیوتراپی آشنا شوند. بسیاری از افراد نمی دانستند که فیزیوتراپی برای حیوانات هم وجود دارد. بیش ترین هدف ما این است که با این علم آشنا شوند و بدانند که چه بیماری هایی می تواند با فیزیوتراپی درمان شود که نیازی به دارو درمان و جراحی نداشته باشند.
نشانی: پونک-سردار جنگل-خیابان میرزا بابایی-خیابان ایران زمین شمالی- کوچه شکوفه ۲
شماره تماس:۰۲۱۴۴۴۵۹۱۲-۰۹۳۵۷۷۱۰۸۰۴-۰۹۳۵۴۹۴۹۲۴۴
نشانی پیج اینستاگرام :
physiopet_clinic
سایت فیزیوپت:
www.Physiopet.org
ساعت کاری همه روزه از ۱۰صبح الی ۷ بعد از ظهر، به جز روزهای تعطیل

newsQrCode
ارسال نظرات