
به گزارش جام جم البرز؛ پنجمین سالگرد شهادت سرباز وطن، سردار قاسم سلیمانی، با حضور آیت الله حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز، عبداللهی استاندار البرز و سردار حیدرنیا فرمانده سپاه امام حسن مجتبی (ع)، همراه با جمعی از مسئولان استان و مردم شریف، در سالن شهید سبحانی برگزار شد.
در این مراسم که خانوادههای معظم شهدای مدافع حرم و تیپ فاطمیون ایثارگران و جانبازان حضور داشتند از نماد "سرباز وظیفه قاسم سلیمانی" باحضور نماینده ولی فقیه در استان و استاندار البرز رونمایی شد.
دراین مراسم "حاجی باقری" از همرزمان شهید حاج قاسم سلیمانی در سخنانی با تشریح گوشهای از مجاهدتهای خاموش حاج قاسم در دفاع از انقلاب و ۸ سال دفاع مقدس و محور مقاومت گفت: حاج قاسم اعتقاد داشت که دفاع از کشور عبادت است.
وی افزود: در طول ۳۸ سال رفاقت وهمراهی با حاج قاسم ایشان را انسانی مجاهد مخلص، خدا ترس و مردم باور و بی ریا دیدم و باید گفت امروز همه ما مدیون شهدا به ویژه حاج قاسم سلیمانی هستیم.
وی ادامه داد: روش، منش و رفتار حاج قاسم امروزه به الگویی برای نسل جوان ودیگر نسلهای انقلاب تبدیل شده است.
رئیس اتاق اصناف استان در گفتگوی اختصاصی با جام جم البرز مطرح کرد؛
حمیدیوسفی، مدیر عامل موسسه ورزشی مهر پایدار:
احمد هاشمی، مدیر مجموعه های ورزشی شهید تیموری و شهید عماد مغنیه مطرح کرد:
فاطمه طامه، مدیر و موسس مجموعه ورزشی طامه ویژه بانوان: