درخصوص مشکلات و موانعی که در حوزه کاری و صنف شما وجود دارد بفرمایید؟
صنف ما از ۳ رسته با عنوان پیمانکار، سازنده و بهره بردار میباشد. همگی اغلب به سازمانهای دولتی وابسته هستند و عمده درآمد ما، از خدمت به دولت است. با تمام سختیهایی که بخش خصوصی، برای استوار ماندن دارد، تلاش میکنیم و انگیزه اصلی ما، ساختن کشورمان است. اما حمایت بخش دولتی، کم است و این باعث میشود از نظر مالی و انگیزهای عقب بمانیم. معمولا با کمبود نیرو مواجهیم و مشکلاتی از این قبیل زیاد داریم.
پیشنهاد شما برای برون رفت از این شرایط چیست؟
دولت باید نیم نگاهی به بخش خصوصی داشته باشد. این موضوع درست است که تفکر ما و اساتیدمان این است که، بدون حمایت، شرکت تاسیس و فعالیت نموده ایم. برای مثال، شرکت بنده ۱۷ سال است که پایدار است. اما اگر دولت از بخش خصوصی حمایت نکند، کم کم، کوچک خواهد شد.
اگر مدیر تصمیم گیر و تصمیم ساز بودید چه راهکاری برای حمایت از این صنف لحاظ میکردید؟
اگر مدیر بودم، کارگروههایی را تشکیل میدادم که درون کارگاهها و شرکتها حاضر میشدند و مشکلات اساسی بخش خصوصی را مورد بررسی قرار دهند و برای حل آنها اقدام نمایند. وام و تسهیلات ارائه میکردم. چون بخش خصوصی مظلوم واقع شده و بسیار دشوار است که در این موقعیت و شرایط هنوز کار میکند. فعالان این حوزه میتوانند، در خارج از کشور، فعالیت کنند، اما برای آبادانی کشور ماندند.
نقش رسانه و مطبوعات را تا چه اندازه مهم میدانید؟
رسانه نقش برجستهای دارد. زیرا پیامهای بخش خصوصی را میتواند به دولت و همه افراد جامعه برساند. ما همه زحمت میکشیم که وطنمان ساخته شده و وضعیت بهتری داشته باشد. شاید انتقادهای ما به بخش دولتی برسد و بتواند به بهبود وضعیت ما کمک کند.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛