لطفا بفرمایید، در این حرفه، چند سال سابقه کاری دارید؟
از سال ۷۹ این شرکت را تاسیس کردیم و حدود ۲۰ سال، در این حوزه فعالیت دارم.
مشکلات و چالشهای این حوزه را بیان کنید؟
مشکلات زیاد است. یکی از مشکلات این حوزه ناترازی انرژی و کمبود برق است. صنف ما عملیات حرراتی دارد. ۲۴ ساعت زمان میبرد تا کوره به دمای مورد نظر برسد و بعد از ۲۴ ساعت، برق نیست و این ناترازی برق، بدترین و بیشترین خسارات را به تولیدکنندگان، وارد کرده است. قطعا که باید، این مشکل حل شود. مشکل بعدی تورم است که به شدت تولیدکنندگان را متضرر نموده است. تقریبا همه تولیدکنندگان درگیر این موضوع هستند.
سازمان تامین اجتماعی و اداره مالیات بیشترین فشار را به تولیدکنندگان وارد میکنند. بدون کارشناسی، جرائمی به تولید وارد کردند که قابل جبران نیست. تعطیلات فراوان، به دلیل آلودگی هوا، به خاطر بی کیفیت بودن سوخت نیز از دیگر مشکلات است. عدم هماهنگی بین ارگانها نیز باعث ایجاد مشکل میشود.
راههای برون رفت از این مشکلات چیست؟
متاسفانه بعضی از مدیران که در رأس کار هستند، تخصص لازم را ندارند و این مسئله، باعث بروز مشکلات فراوانی، شده است. یکی از دلایل اصلی مشکلات تولید، به کارگیری مدیران، در رشتهای است که، به حوزه مدیریت شان ربطی ندارد. برطرف کردن مشکلات نیاز به یک همفکری و کارشناسی اصولی دارد. کسی که تخصص ندارد، نباید راضی به کار در آن حوزه باشد و این گونه که شاهدیم، باعث مشکلات میشود.
اگر سمت مدیریتی در رأس کشور داشتید، چه تصمیماتی در جهت رفع موانع تولید، اتخاذ میکردید؟
همه این مشکلات نیاز به جلسات کارشناسی دارد و باید از متخصصین در حل مشکلات استفاده شود.
رسانه در حوزه کاری شما چه نقش دارد؟
بهتر آن است که، رسانه از صنعت گران و تولیدکنندگان، دعوت کند تا مشکلات خود را بیان کنند و مسئولین، این سخنان را شنیده و برای حل مشکلات اهتمام ورزند.
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند:
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛