
به گزارش جام جم البرز؛ محسن فلاح نژاد رئیس اداره حفاظت محیط زیست طالقان با اعلام این خبر افزود: مامورین و ضابطین اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طالقان حین گشت زنی در ارتفاعات شکار ممنوع شهرستان طالقان موفق به دستگیری یک نفر متخلف شکار غیر مجاز دو قطعه کبک وحشی در زیستگاه شکار ممنوع شهرستان طالقان شدند.
از متخلف یک قبضه اسلحه ساچمه زنی و فشنگ و ادوات شکار کشف و ضبط گردید.
فلاح نژاد هم چنین با اشاره به دستگیری دو نفر متخلف شروع به شکار گفت: از این دو فرد نیز یک قبضه اسلحه پی سی پی و ادوات شکار کشف و ضبط گردید و متخلفین جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع محترم قضایی گردیدند.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست طالقان از مردم و علاقمندان به طبیعت خواست با توجه به بارش برف در منطقه و پایین آمدن حیات وحش از ارتفاعات به سمت حریم مناطق مسکونی، نسبت به مراقبت از سرمایههای زیستی منطقه اهتمام داشته و هرگونه تخلف را به اداره شهرستان گزارش نمایند.
وی افزود: انتظار میرود مردم هرگونه تخلف را دراین زمینه به اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طالقان گزارش کنند.
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: