![آقایان مسئول؛ لطفا مترو کرج را گردن بگیرید!](/files/fa/news/1403/5/3/14665_505.jpg)
از دلایل ورود خود به این صنعت گسترده غذایی بگویید.
علاقه بسیار زیاد من به این حرفه از همان ابتدا موجب گردید وارد عرصه صنعت فست فود شوم. وقتی بیشتر از ۹ سال نداشتم شروع به کار کردم. من متولد دشت مغان هستم، ولی به شهر تهران آمدم و در میدان فرمانداری کار خود را آغاز نمودم. در آن دوره، صاحب کار خوبی به نام آقای صابری داشتم. بسیاری از مباحث مهم این صنف را از ایشان آموختم. از جمله این که همیشه باید اصول مشتری مداری را در اولویت بدانم. گرچه شروع کارم از یک مغازه کوچک بود، ولی با تلاش و علاقه وافر توانستم پلههای ترقی را یک به یک طی نمایم و پیشرفت کنم. آن زمان ما در غذاخوری، کوکو سبزی و ماکارونی طبخ میکردیم.
در این مسیر شما دورهای هم به خارج از کشور رفتید و در آنجا مشغول به کار شدید، در این خصوص توضیح دهید.
بله، حدود یکسال و نیم در ترکیه به عنوان کارگر ساده مشغول به کار شدم. یکی از این روزها آشپز آن مجموعه نتوانست بیاید و در محل کار حاضر شود. به همین دلیل آنها مجبور شدند از من برای آشپزی استفاده کنند. خوشبختانه از کار من خوششان آمد و پس از آن بهعنوان کمک آشپز توانستم ارتقاء شغلی داشته باشم. به این ترتیب دوره آموزشی را سریع طی کردم و همه آموزهها را جمع بندی نموده و در نهایت توانستم موفق شوم.
در صحبت هایتان اشاره داشتید به موضوع مهم مشتری مداری، در این خصوص بفرمایید در فست فود مکث برگر جهت تحقق این اصل چه مواردی را مورد توجه قرار میدهید؟
کیفیت غذا در این فست فود بسیار بالا و خوب است. ضمن اینکه قیمتها نیز نسبت به کیفیت، بسیار مناسب میباشد. متریال و مواد اولیه مورد استفاده ما تازه و به روز تهیه میشود. همچنین در مواردی که غذای فرستاده شده مورد خوشایند مشتری نباشد، پیک، غذا را برگشت میزند و این امتیاز را به مشتریان میدهیم. جالب است که بگویم حتی گاهی از بهداشت هم از مجموعه ما خرید میکنند.
خوشبختانه در پیج مخصوص فست فود مکث برگر مشتریان در کامنتهای خود از این مجموعه رضایت داشته و به طور کلی از ما تعریف مینمایند.
تنوع غذایی از دیگر فاکتورهای جالب در جذب مشتریان میباشد، در این ارتباط تنوع غذایی در مکث برگر چگونه است؟
در مکث برگر بیشتر، مرغ و گوشت ارائه میدهیم، البته برگر را خودمان تولید میکنیم. همانطور که ذکر شد متریال همیشه تازه است. در این خصوص باید بگویم که ما یک گلخانه در مجموعه ایجاد کرده ایم که در تهیه غذا و دیزاین آن از محصول گلخانه استفاده میکنیم.
در کل اگر فقط ساندویچها را در نظر بگیریم حدود ۱۵ الی ۲۰ نوع غذا ارائه میشود. ولی مجموعا تنوع غذایی تا ۵۰ نوع میرسد. همچنین غذای بیرون بر هم داریم که تا ۲۰۰ نفر را پوشش میدهیم. سالن فست فود نیز آمادگی پذیرش ۶۰ نفر را دارد.
ساعت کاری ما از ساعت ۱۱ الی ۲۴
آدرس:شهریار-میدان فرمانداری-بلوار شهید کلهر-جنب نمایندگی مدیران خود رو جعفری- فست فود مکث برگر
شماره تماس:
۶۵۲۹۳۹۱۰
اینستاگرام:
@max_burgerr
در گفتگو با هادی رضادخت، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت، شاخص مند شد:
بابک رستمی، مدیرعامل شرکت طی مصاحبه اختصاصی واکاوی کرد:
فریبا ملائی، مدیر مجموعه ورزشی جاوید:
مریم سعیدی، مدیر و موسس باشگاه، تبیین کرد: