
به گزارش جام جم البرز؛ مهدی کریمی زارچی در دیدار با پاسدار داوود پاشایی دبیر اجرایی کنگره ۵۵۰۰ شهید استان البرز در جلسه شورای فرهنگی صدا و سیمای البرز که با حضور جمعی از مدیران دو مجموعه برگزار شد، اظهار داشت: صدا و سیمای استان البرز در جهت نهادینه کردن گفتمان شهدا در جامعه همکاری حداکثری با ستاد کنگره شهدای البرز خواهد داشت.
وی افزود:صدا و سیمای استان در بخش تولید از ظرفیتهای خوبی جهت تولید فیلم، سریال، مستند، نماهنگ، برخوردار است که حاضر است این پتانسیل را جهت نهادینه کردن فرهنگ و معارف شهدا در خدمت کنگره شهدای البرز قرار دهد.
در ادامه این نشست همچنین پاشایی دبیر اجرایی کنگره شهدای البرز ضمن تقدیر از فعالیتهای صدا و سیمای البرز با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر برگزاری کنگرهای در شأن شهدا، خواستار مشارکت حداکثری صدا و سیمای مرکز البرز جهت پوشش خبری و تولیدات رسانهای با موضوع کنگره شهدای استان البرز شد.
وی عنوان کرد:برگزاری شایسته کنگره شهدای البرزنیازمند اهتمام جمعی مردم و مسئولان است و صدا و سیما در این زمینه میتواند نقش آفرینی ویژهای داشته باشد.
در مصاحبه اختصاصی با این جراح متخصص واکاوی شد:
در گفتگو با مهدیه سادات دشتکی، مدیر باشگاه شطرنج، جلوه کرد:
در گفتگو با علیرضا سیف، مدیر مجموعه، معرفی شد؛
دکتر سیده زهرا پستهای، شاخصمند کرد: