مشکلات در این صنف بسیار زیاد است و این باعث تعطیلی بیشتر آموزشگاهها شده است. همین مسئله نیز باعث میشود که در آموزشگاه ها، کیفیت تدریس پایین باشد. از دیگر مشکلات آموزشگاه، نبود تجهیزات برای به روز کردن سیستمها است. بسیاری از تجهیزات آموزشگاه ها، برای ۱۵ سال پیش است و این امر بر کیفیت تدریس خیلی اثر دارد.
مسئله بعدی، اجاره خیلی بالای آموزشگاه است. مشکل بعدی، نبود اساتید مجرب و مهارت دیده است. از چالشهای دیگرمان این است که بعضی از مراکز دولتی، این آموزشها را در مجموعه خود اجرا میکنند و این موازی سازی خود مشکل آفرین است. رسالت فنی حرفهای است که مهارتها را آموزش بدهد. باید آموزشگاه دار خودش خلاق باشد. همیشه به دنبال آموزشهای جدید، برای جذب هنرجو باشد. دولت باید با سازمان ها، رایزنی کند که به سمت آموزش فنی و حرفه ای، جذب شوند.
در پرداخت هزینه اولیه و اجاره آموزشگاه به ما یاری رساند. ما باید، از نیاز بازار آگاه شویم. تا مهارتهایی را آموزش دهیم، که مورد نیاز جامعه باشد.
رسانهها میتوانند، مراکز فنی و حرفهای و مزیت آموزش فنی و حرفهای را به مردم، معرفی کنند. رسانه باید اطلاع رسانی نموده و به هنرجویان، انگیزه دهد تا با توجه به نیاز بازار آموزش ببینند.
از سیر تا پیاز اشتغالزایی یک بانوی آسارایی؛
زینب دکامی، نخبه شاهد و ایثارگر در گفتگو با خبرنگار جام جم بیان میکند: