
به گزارش جام جم البرز؛ دکتر شهرام صیادی روز دوشنبه درحاشیه بازدید از واحد مراقبت بیماران دیابتی در بیمارستان امام علی (ع) کرج افزود: مرکز تحقیقات بالینی پلاسما سال گذشته با همکاری سازمان انرژی اتمی کشور در بخش مراقبت بیماران دیابتی بیمارستان امام علی (ع) کرج راه اندازی شد تا تاثیر پلاسما در بهبود زخمهای دیابتی بررسی شود.
وی ادامه داد: تا کنون ۱۵۰ بیمار با انواع زخم های دیابتی با شدت های مختلف به این مرکز مراجعه کرده و تحت درمان پلاسما و همچنین پانسمان های نوین درمانی قرار گرفته اند و با وجود اینکه طرح تحقیقاتی اثر پلاسما بر بهبود زخم های دیابتی در البرز هنوز به پایان نرسیده اما شواهد نشان از تاثیر بسیار خوب پلاسما درمانی دارد و در حال برنامه ریزی و در صدد شبانه روزی شدن این مرکز هستیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت خوشبختانه شاهد تاثیر مثبت پلاسما درمانی بر تسریع در روند زخمهای دیابتی در این مرکز هستیم.
وی بیان کرد: اکنون در مرکز تحقیقات پلاسمادرمانی البرز خدمات با تعرفه دولتی توسط متخصصان عفونی، غدد، تغذیه، پرستاران مراقبت زخم و امثال آن به بیماران دیابتی ارائه میشود.
روزبه فاطمی، مدیرعامل و رضا فاطمی، رئیس هیات مدیره شرکت مونا الماس فاطمی، برند فیلجون:
مهندس حمید رضا حیدری، رئیس هیئت مدیره آکادمی «مهرسام» و شرکت نوین راه علم و خرد مهرسام تاکید کرد:
پگاه حسن نژاد، مدیر عامل و پرهام حبیب اللهی، عضو هیئت مدیره شرکت زیست آذین دارما:
دکتر محمد تیموری، مدیرعامل و بنیان گذار شرکت نرم افزاری آدا خاطر نشان ساخت: