بسته بندی مواد غذایی و دارویی، باید از مواد سالم باشد. در گذشته به علت عدم آشنایی با، پتروشیمی ایران، محصولات ما مورد تایید و قبول دیگر کشورها نبود، اما امروزه به مواد ایرانی، اعتماد دارند.
اطلاع رسانی و آموزش در حوزه ما، بسیار اهمیت دارد. باید کارگاههای آموزشی در این رابطه برگزار شود، زیرا چالشهای زیادی، در زمینه انواع بسته بندی، در کشور داریم. خوشبختانه این کارگاههای آموزشی، توسط اساتید این حوزه، به صورت مستمر برگزار میشود.
در این صنف، همیشه سعی ما بر این بوده که کلیه فعالیتها، دارای نبوغ و مهارت بوده و مشتری پسند باشد. اگر کسی در کار مسئول باشد، خیلی اهمیت دارد. همیشه سعی کردیم راه درست و روشهای درست را به نسل جوان نشان دهیم. اگر جوان در شغل خود، مسئولیت داشته باشد، مسیر موفقی خواهد داشت. نمایشگاهها باعث دیده شدن ما میشود.
سینا سیل سپور، مدیر رستوران کلاسیک:
محمّدرضا باقری، مدیر فست فود ویدون:
فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷: