هادی رضادخت، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت تجهیزات پزشکی آریا طب ایواز:

رسانه ها ، شرایط برگزاری جلسات با انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی را مهیا کنند

افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با هادی رضادخت، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت تجهیزات پزشکی آریا طب ایواز جلب می‌کنیم:
افتخار این را داشتیم تا با یکی از متخصصان و مدیران توانمند غرب استان تهران گفتگویی اختصاصی داشته باشیم. توجه شما را به مصاحبه با هادی رضادخت، مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره شرکت تجهیزات پزشکی آریا طب ایواز جلب می‌کنیم:
کد خبر: ۵۸۹۲

ضمن اشاره به حوزه فعالیت خود، بفرمایید چه چالش‌ها و مشکلاتی در حیطه کاری شما وجود دارد؟

ما در زمینه واردات و توزیع لوازم پزشکی و ملزومات بیمارستانی فعالیت می‌کنیم. یکی از بزرگترین معضلات و چالش‌هایی که در حال حاضر با آن مواجه هستیم، اختلاف ارز است. شیوه تخصیص ارز به کالای پزشکی، در بخش واردات، به گونه‌ای در نظر گرفته می‌شود، که باعث ضرر و زیان صنف ما می‌شود. ما معمولا با مراکزی در ارتباط هستیم که به صورت مدت دار کار می‌کنند و بیش‌تر از اینکه بخواهیم سود داشته باشیم، گاهی به گونه‌ای است که حتی متضرر می‌شویم. زمانی که می‌خواهیم دوباره خرید و پرداخت وجه داشته باشیم، اگر مبلغ خرید حال حاضر از خرید بعدی کم‌تر باشد، موجب ضرر مجموعه است. این موضوع باعث شده که خیلی از همکاران در این زمینه حتی دچار ورشکستگی نیز بشوند. راهکار این است که باید سیاستی اتخاذ نمایند که تخصیص ارز‌ها را حذف کنند که البته این مهم تا حدودی انجام می‌شود. در صورتی که شرایط فعلی ارز برداشته شود و همه چیز به صورت ثابت باشد، فعالیت مشاغل نیز قدری راحت‌تر می‌شود.

اگر وزیر صمت یا مدیر تصمیم گیر و تصمیم ساز بودید، چه راهکاری برای برون رفت از مشکلات، ارائه می‌کردید؟

راهکار، کنترل نوسانات و اختلافات ارزی است. البته این موضوع شاید در بعضی از موارد برای بعضی از همکاران، خوب باشد. فرض کنید با دلار نیمایی یک محصول را وارد می‌کنید. بعد از مدتی قیمت محصول وارد شده به دلیل شرایط اقتصادی و سیاسی کشور، بالا می‌رود. این موضوع باعث آشفتگی و نوسانات در بازار می‌شود. مثلا ملزومات یک محصول را با قیمت تمام شده n تومان، وارد کرده اید درصورتی که همین محصول را شرکت دیگری، چند ماه پیش با قیمت ۳۰ درصد ارزان‌تر وارد کرده است. در این شرایط رقابت دشوار است و باعث چند قیمتی در بازار می‌شود. ممکن است یک محصول در بازار ۵ قیمت داشته باشد. تا زمانی که بخواهد به ثبات قیمت برسد و قیمت‌ها یکسان شود، شرایط دشوار می‌شود.

نقش رسانه ها، به ویژه جام جم البرز را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ چه فعالیتی انجام دهند که در حوزه کاری شما، موثرتر باشند؟

در حوزه کاری ما، برای دستیابی به راهکار‌های مناسب مسائل را با مسئولین به صورت رو در رو و شفاف در میان بگذارند، برای مثال گاهی در حین مشکلات، ارتباط با مسئولین کار راحتی نیست، رسانه می‌تواند، راهکار‌هایی برای تماس مستقیم و برگزاری جلساتی با انجمن متخصصین تجهیزات پزشکی و مسئولین و دسترسی آسان‌تر فراهم کند. گرفتن وقت و گذراندن مراحل قانونی برای ارتباط با مسئولان زمان گیر است.

ضمن تشکر، در پایان مصاحبه اگر نکته‌ای باقی مانده که بخواهید بیان کنید، بفرمایید؟

اگر کسی بخواهد مسیر ما را به عنوان یک کارآفرین، ادامه دهد، واقعا مسیر دشوار و سختی دارد. این کار سرمایه اولیه بالایی می‌خواهد. ما حتی آپارتمان مسکونی خود را فروختیم تا بتوانیم شرکت را به صورت منظم و هماهنگ پیش برده و در این راستا حفظ کنیم. کار بسیار پر ریسکی می‌باشد، اما به لطف خدا توانستیم ادامه دهیم. اگر مسئولین، اعتباری را در اختیار ما قرار دهند، شرایط بهتر خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات