مریم صمدی آذر، مدرس و مدیریت موسسه زبان انگلیسی آنا:

رسانه ها از طریق معرفی و تبلیغات به شهرت آموزشگاه ها کمک می کنند

روزنامه جام جم البرز با مریم صمدی آذر، مدرس و مدیریت موسسه زبان انگلیسی آنا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
روزنامه جام جم البرز با مریم صمدی آذر، مدرس و مدیریت موسسه زبان انگلیسی آنا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
کد خبر: ۵۸۹۴

آموزش زبان انگلیسی یا هر زبان دیگری به عنوان زبان دوم شرایط و امکانات خاص خود را دارد که متاسفانه ایجاد این شرایط، در کشور ما کمی سخت شده است. در وهله اول ایجاد فضایی مناسب و آرام برای زبان آموز باید مهیا باشد.
متاسفانه با توجه به بالا بودن اجاره بها ایجاد شرایط استاندارد آموزش دشوار است. اگر دولت اجازه دهد که ما از فضای مدارس، به صورت شیفتی استفاده کنیم، هزینه‌های ما کاهش پیدا می‌کند. مسأله بعدی افرادی هستند که با هزینه کم آموزشگاه‌هایی را راه اندازی می‌کنند و کمیت را به کیفیت ترجیح می‌دهند. رسانه‌ها به لحاظ تبلیغات می‌توانند به دیده شدن ما کمک کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات