به گزارش جام جم البرز؛ نادر زینالی روز دوشنبه در حاشیه بررسی طرحهای جدید گردشگری البرز افزود: تکمیل زیرساختهای گردشگری استان البرز با کمک بخش خصوصی ممکن میشود، که ۱۲ طرح خدمات گردشگری در این حوزه مورد بررسی قرار گرفت که با احداث ۹ طرح آنها موافقت شد.
سرپرست اداره کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان البرزافزود: این طرحها شامل یک رستوران سنتی، ۲مجتمع فرهنگی تفریحی و ۶ مجموعه اقامتی است.
زینالی حمایت از سرمایهگذاران بخش خصوصی را از مهمترین اولویتهای اداره کل برای توسعه زیرساختهای گردشگری عنوان کرد و گفت: به جد پیگیر تسهیل صدور موافقت اصولی برای طرحهای سرمایهگذاری که شرایط لازم را دارند، هستیم.
گفتوگو با مهندس حبیبالله شهریاری، مدیرعامل مجموعه فیدار صنعتگران ماشین البرز
مهندس پدرام نوروزی، مدیر مجموعه پدرام کامپیوتر:
مهرداد حسین خانی، عضو هیات مدیره طلا، ساعت و عینک شهرستان شهریار و خزانه دار اتحادیه صنف طلا و جواهر:
محمد سخنران، مدیر و موسس مجموعه حسابداری تحلیل تراز آسیا، عنوان کرد: