![آقایان مسئول؛ لطفا مترو کرج را گردن بگیرید!](/files/fa/news/1403/5/3/14665_505.jpg)
در زمینه سابقه فعالیتتان در این صنعت توضیح دهید.
نزدیک به ۲ دهه است که در صنعت رستوران و هتلداری بین المللی و نیز در عرصه مدیریتی و برگزاری دورههای تخصصی رسپی در ایران فعالیت دارم.
در حوزه آموزش، مفتخرم که اولین بار، اساتید و متخصصین دارنده بالاترین نشان استاندارد هتلداری در دنیا را به کشور دعوت کردم. خوشبختانه، تا کنون بیش از ۳۰۰۰ نفر در دورههای آشپزی حرفهای ما شرکت کردند که غالباً شفهای برتر هتلها و رستورانهای سراسر کشور هستند. همچنین به عنوان واردکننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی از کشور ایتالیا نیز فعال بودهام. علاوه بر این، در حوزههای مدیریت، تشریفات و میزبانی، با گروههای مختلف هتلداری در داخل ایران همکاری داشتهام.
در این خصوص استانداردهای مرتبط در داخل کشور را چگونه ارزیابی میکنید؟
به دلیل شرایط نامساعد اقتصادی و عدم ثبات هزینههای تمامشده، یکی از چالشهای اساسی این صنف، عدم توانایی در کنترل قیمتها (cost control) است. بسیاری از افراد، اصول اولیه کار را از نظر ظاهری، مانند رسپیها و دکوراسیون، آموزش میبینند. اما دانش اصلی که همان کنترل قیمت تمامشده است، به دلیل نوسانات شدید قیمتی، به درستی فرا نمیگیرند.
علاقهمندان این حوزه چگونه میتوانند با مجموعه تحت مدیریت شما ارتباط برقرار نمایند؟
«مجمع سرآشپزان برتر ایران» یک community بزرگ با حدود ۳۴ تا ۳۵ هزار عضو است که بخش اعظم آن را سرآشپزان حرفهای و مدیران هتلهای کشور تشکیل میدهند. علاقهمندان میتوانند از طریق جستجوی نام این مجموعه در اینستاگرام و یا از طریق لینک موجود در bio پیج، با ما در ارتباط باشند.
نشانی پیج اینستاگرام:chef_training_school@
در گفتگوی اختصاصی با دکتر زهرا اعتضادی، مدیرعامل شرکت دیباپوش شاخص مند شد:
در گفتگو با روزبه و رضا فاطمی، بنیانگذاران شرکت، جلوه کرد:
در گفتگو با آقای امیرحسین گنجی، مدیر مجموعه معرفی شد:
در گفتگو با مهندس محمد امین رهدار، مدیرعامل شرکت تبیین کرد: