بی تابی البرز برای جذب گردشگر

نمایشگاه گردشگری سال ۱۴۰۳ به مانند سنوات گذشته برگزار شد و ادراه کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان البرز نیز امسال در این نمایشگاه حضور پیدا کرد، اما آنچه نمایشگاه امسال را با سال‌های گذشته متمایز ساخت غرفه این استان بود.
نمایشگاه گردشگری سال ۱۴۰۳ به مانند سنوات گذشته برگزار شد و ادراه کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری استان البرز نیز امسال در این نمایشگاه حضور پیدا کرد، اما آنچه نمایشگاه امسال را با سال‌های گذشته متمایز ساخت غرفه این استان بود.
کد خبر: ۶۱۱۴

به گزارش جام جم البرز: در طراحی غرفه اداره کل میراث فرهنگی استان البرز تلاش شده بود تا به صورت هدفمند و با استفاده از المان‌های مختلف و موجود در استان جاذبه‌های گردشگری را به گردشگران به ویژه به ساکنان تهران معرفی شود.
اینکه به نزدیکی به تهران نقطه قوت البرز در جذب گردشگر محسوب می‌شود بر کسی پوشیده نیست و با علم به این موضوع مسئولان البرز تلاش کرده بودند تا جاذبه‌های البرز را معرفی کنند.
آنان کوشیده بودند تا با استفاده از المان‌های آثار تاریخی، صنایع دستی، ورزش‌هایی که زمینه انجام آن در البرز فراهم است و جاذبه‌های طبیعی که در گوشه گوشه البرز وجود دارد این استان را به بازدیدکنندگان معرفی کنند.
به محض رسیدن به غرفه استان البرز در نمایشگاه بین المللی گردشگری در نمایشگاه تهران دو خودرو مخصوص آفرود توجه حضار را به خود جلب می‌کرد و در پشت این دو خودرو نمایی از کاخ سلیمانیه ساخته شده بود که نقاشی بی مثالی که در این کاخ تنها تصویر باقی مانده از آغامحمد خان قاجار را به تصویر کشیده زینت بخش این المان بود.
در گوشه‌ای از غرفه البرز نمایی از یک بومگردی جانمایی شده بود که بیانگر وجود و ظرفیت موجود در این خطه برای مهیا کردن بومگردی‌های متعدد در این استان است، با توجه به وجود بیش از ۵۰ روستا در محور کرج به کندوان که هر کدام ویژگی‌های خود را دارند و روستا‌هایی که در ساوجبلاغ و طالقان و اشتهارد نیز هستند ظرفیت فعالیت بومگردی در سطح بالا وجود دارد و مسئولان با اندکی توجه می‌توانند رونق اقتصادی را به روستا‌ها برگردانند.
حضور فعالان بخش خصوصی در بخش‌های مختلف در این غرفه وجه تمایز دیگر امسال با سال‌های گذشته بود، هر کدام از شرکت کنندگان تلاش داشتند تا گوشه‌ای از ظرفیت استان البرز را به مخاطب نشان دهند.
یکی از بخش‌های بسیار جالب که در این غرفه طراحی شده بود کریدور یا دالان معرفی جاذبه‌های طبیعی و تاریخی استان بود که طراحان این بخش کوشیده بودند تا با استفاده از رسانه دیداری جا‌های دیدنی استان را در قالب تصویر به بازدیدکنندگان نمایش دهند، مضاف بر این عکس‌هایی که از رویداد‌های فرهنگی گردشگری مانند جشنواره لاله‌ها ثبت شده بود زینت بخش این غرفه بود.
کوتاه سخن اینکه وقتی مسئول، مدیر و کارشناسی سکان دار مجموعه‌ای می‌شود، اگر خود دغدغه‌مند باشد، می‌کوشد تا با استفاده از کمترین امکانات بیشترین فایده را ببرد، و مصداق این ادعا حضور وزیر میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری در غرفه استان البرز برای رونمایی از سند محوطه تاریخی ازبکی البرز و حضور انوشیروان محسنی بندپی معاون گردشگری کشور در غرفه استان البرز بود.
امید است که اکنون نگرشی نو در اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز حاکم شده شاهد تحولات تدریجی در اقتصاد گردشگری این استان باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات