
از چه سنی ورزش اسکیت را به صورت حرفهای آغاز کردید؟
بنده از سن نوجوانی و جوانی، به صورت اختصاصی اسکیت بازی میکردم و اعزام به مسابقات برون مرزی داشتم و سال ۲۰۰۲ به ژاپن اعزام شدم. به دلیل اینکه بستر مناسبی برای تمرین فراهم نبود، من در آن زمان در خیابانها تمرین میکردم.
با توجه به این که از لحاظ آمادگی جسمانی در سطح بالایی بودیم ولی، چون زمین مناسبی برای تمرین وجود نداشت و در خیابان تمرین میکردیم، مسابقه دادن در زمینهای مخصوص، که دارای کف پوش بود، برای ما سخت و نامأنوس بود و متاسفانه در مسابقات، نتیجه خوبی نمیگرفتیم.
بنده با علم به این مشکلات، یک باشگاه مخصوص تأسیس کردم. صنف ما، با شهرداری و وزارت ورزش در ارتباط است، اما متاسفانه کسانی که در رشته خود تخصص دارند، در جایگاه مناسبی نیستند، یعنی افراد آگاه و متخصص نمیتوانند در جایگاه مفید و کاربردی خود قرار بگیرند.
به طور کلی هدف مجموعههای ورزشی چیست؟
هدف مجموعههای ورزشی، قهرمان پروری و ترویج فرهنگ سلامتی است، که از نتایج مهم آن تیم ملی وکسب مقامهای بین المللی است. پیشنهاد من این است که وزرات ورزش و کسانی که رأس کار هستند، با شهرداری و آموزش پرورش تعامل بیشتری داشته باشند، درسفرهای مختلف به کشورهای دیگر و با صحبت با آن ها، متوجه شدم که از زمان رفتن به مدرسه استعداد یابی شدند و حمایت شان از جانب شهرداری آن کشور بوده است ولی این جا چنین مسائلی رعایت نمیشود.
نقش رسانهها و مطبوعات و جایگاه آن را تا چه حد در صنف خود مهم میدانید؟
صد درصد نقش رسانه خیلی اهمیت دارد. زیرا رشتههای ورزشی وجود دارد، که متاسفانه شناخته شده نیستند و اکثر جامعه ما فقط با فوتبال و کشتی، آشنا هستند. رشته ورزشی اسکیت در ذهن مردم جایگاهی ندارد و نقش رسانه در معرفی این حوزه خیلی حائز اهمیت است.
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: