هر آنچه در مورد سوسیس و کالباس باید بدانیم (صفر تا صد)
به گوشتهایی که برای حفظ و نگهداری آنها موادی اضافی و یا با روشهای صنعتی تغییر شکل داده میشود مانند گوشتهای نمک سود؛ فراورد های پخته و نیم پخته؛ انواع کالباس و سوسیس و محصولات مشابه آن را که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل میدهد؛ فراوردههای گوشتی اطلاق میشود.
مهمترین فراورده گوشتی درایران سوسیس و کالباس و درمرتبه دوم همبرگر است. کنسروهای گوشتی د رایران چندان متداول نمیباشند.
امروزه فراودههای گوشتی یکی از پر مصرفترین فراوردههای غذایی به شمار میآیند
به گونه ایی که سوسیس و کالباس بخش مهمی از رژیم غذایی انسان در قرن حاضر را تشکیل میدهند و به ویژه در بین کودکان و نوجوانان طرفداران زیادی دارد. سوسیس و کالباس از جمله محصولاتی است که در الگوی غذایی مردم ایران جایگاه ویژهای یافته است با توجه به توسعه شهر نشینی این قبیل محصولات بتدریج مصرفی خود را به خصوص د رمحیطهای شهری بدست آورده اند.
تاریخچه کالباس و سوسیس د رجهان
سوسیس و کالباس به عنوان قدیمیترین و ماندگارترین نوع این فراورده گوشتی میباشد و شاید بتوان آن را به عنوان نخستین غذایی د ردنیا دانست
بشر برای نگهداری گوشت به خصوص پیش از رواج استفاده از یخچال و فریزر دست به ابداعات فراوانی زده است.
گاهی محصولات غذایی را خشک و گاهی آن را دودی میکردند، ولی در ایران گوشت را در شیشههای پراز روغن یا به صورت قورمه در روده گوسفند نگه میداشتند
این خلاصهای از تاریخچه سوسیس و کالباس میباشد
به قلم: زینب فلاح
آدرس: کرج چهارراه مصابح خیابان شهید نجاری بعداز میدان زینبیه روبروی کوچه قدس
فروشگاه محصولات پروتئین ما چهار تا
شماره تماس:
۰۹۳۵۳۲۱۴۷۶۴
۰۹۳۰۹۰۴۵۵۱۵
۰۲۶۳۲۷۰۷۱۰۹
خبرنگار جام جم البرز گزارش می دهد؛
حجر گشت مطرح کرد؛