![آقایان مسئول؛ لطفا مترو کرج را گردن بگیرید!](/files/fa/news/1403/5/3/14665_505.jpg)
هر آنچه در مورد سوسیس و کالباس باید بدانیم (صفر تا صد)
به گوشتهایی که برای حفظ و نگهداری آنها موادی اضافی و یا با روشهای صنعتی تغییر شکل داده میشود مانند گوشتهای نمک سود؛ فراورد های پخته و نیم پخته؛ انواع کالباس و سوسیس و محصولات مشابه آن را که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل میدهد؛ فراوردههای گوشتی اطلاق میشود.
مهمترین فراورده گوشتی درایران سوسیس و کالباس و درمرتبه دوم همبرگر است. کنسروهای گوشتی د رایران چندان متداول نمیباشند.
امروزه فراودههای گوشتی یکی از پر مصرفترین فراوردههای غذایی به شمار میآیند
به گونه ایی که سوسیس و کالباس بخش مهمی از رژیم غذایی انسان در قرن حاضر را تشکیل میدهند و به ویژه در بین کودکان و نوجوانان طرفداران زیادی دارد. سوسیس و کالباس از جمله محصولاتی است که در الگوی غذایی مردم ایران جایگاه ویژهای یافته است با توجه به توسعه شهر نشینی این قبیل محصولات بتدریج مصرفی خود را به خصوص د رمحیطهای شهری بدست آورده اند.
تاریخچه کالباس و سوسیس د رجهان
سوسیس و کالباس به عنوان قدیمیترین و ماندگارترین نوع این فراورده گوشتی میباشد و شاید بتوان آن را به عنوان نخستین غذایی د ردنیا دانست
بشر برای نگهداری گوشت به خصوص پیش از رواج استفاده از یخچال و فریزر دست به ابداعات فراوانی زده است.
گاهی محصولات غذایی را خشک و گاهی آن را دودی میکردند، ولی در ایران گوشت را در شیشههای پراز روغن یا به صورت قورمه در روده گوسفند نگه میداشتند
این خلاصهای از تاریخچه سوسیس و کالباس میباشد
به قلم: زینب فلاح
آدرس: کرج چهارراه مصابح خیابان شهید نجاری بعداز میدان زینبیه روبروی کوچه قدس
فروشگاه محصولات پروتئین ما چهار تا
شماره تماس:
۰۹۳۵۳۲۱۴۷۶۴
۰۹۳۰۹۰۴۵۵۱۵
۰۲۶۳۲۷۰۷۱۰۹
رئیس شورای اسلامی شهر کمالشهر در گفتگو با جام جم البرز مطرح کرد؛
در گفتگو با جام جم البرز مطرح شد؛
معاون شهید خدمت در گفتگو با جام جم البرز مطرح کرد؛
در گفتگو با جام جم البرز مطرح شد؛