
به گزارش جام جم البرز؛ دکتر محسن حسنلو در آیین رونمایی از این سیستم گفت: با توجه به راهاندازی مجدد پروازهای مسافری، تأمین سیستم تهویه مطبوع هواپیماها به یکی از الزامات این فرودگاه تبدیل شده بود.
از اینرو، بهجای خرید تجهیزات خارجی، به تولید داخلی اعتماد کردیم و قرارداد ساخت این سیستم را با شرکت دانشبنیان هوای ناب باران منعقد کردیم.
مشخصات فنی پیشرفته و قیمت رقابتی
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه به مشخصات فنی این سیستم اشاره کرد و گفت: این دستگاه با ظرفیت سرمایش ۱,۰۰۰,۰۰۰pp و گرمایش ۳۱۷,۰۰۰pp، مجهز به چهار فن خروجی قدرتمند، موتور HP۱۵۰۰ و ژنراتور ۱۴۰KW است.
همچنین، قابلیت تنظیم دستی و اتوماتیک، همراه با مدار فرمان حفاظتشده از دیگر ویژگیهای آن به شمار میرود. وی تأکید کرد که این سیستم ۵۰ درصد ارزانتر از نمونههای خارجی بوده و میتواند از خروج حجم قابلتوجهی ارز از کشور جلوگیری کند.
گامی بلند در مسیر خودکفایی صنعتی
مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی پیام با اشاره به تأثیرات مثبت این پروژه گفت: «در شرایطی که صنعت هوانوردی کشور تحت شدیدترین تحریمها قرار دارد و بسیاری از فرودگاهها همچنان وابسته به واردات تجهیزات گرانقیمت هستند، تولید چنین محصولی فرصتی بینظیر برای حمایت از شرکتهای دانشبنیان، کاهش هزینهها و افزایش استقلال صنعتی ایران محسوب میشود.»
تولید انبوه و صادرات به کشورهای دیگر
حسنلو همچنین از آمادگی شرکت هوای ناب باران برای تولید انبوه این سیستم خبر داد و افزود: «در صورت تقاضا، این شرکت ظرفیت تولید انبوه برای سایر فرودگاههای کشور و حتی صادرات به دیگر کشورها را نیز دارد.»
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: