حامد امین زاده، مدیر مجموعه کره کباب امین:

فرهنگ کارآفرینی باید توسط رسانه بین جوانان گسترش یابد

روزنامه جام جم البرز در گفتگو با حامد امین زاده، مدیر مجموعه کره کباب امین مصاحبه ای انجام داده است که به صورت اجمال در ذیل می آید:
کد خبر: ۶۴۹۳

در صنعت رستوران و غذا، چالش‌های زیادی وجود دارد. یکی از این موارد، موضوع منابع انسانی و سیستم سازی مجموعه‌ها است. بسیاری از افراد، هنوز به صورت سنتی، در این صنعت فعالیت می‌کنند، در صورتیکه با بهره مندی از تکنولوژی روز، امکان ساده سازی بسیاری از امور امکان پذیر می‌باشد.

همچنین باید مواد اولیه و منابع انسانی، در حد استاندارد منظور گردد و مدیران کسب و کار نیز، یک چهارچوب و قانون، جهت انجام فعالیت‌هایشان مد نظر داشته باشند.

در طول سال، نهایتا ۲ بار می‌توان اصلاح قیمت داشت. اما متاسفانه مواد اولیه به صورت روزانه، نوسان و افزایش قیمت دارند که این موضوع موجب از بین رفتن حاشیه سود می‌شود.

در خصوص تاثیر رسانه، باید گفت که فرهنگ کارآفرینی، توسط رسانه به خوبی می‌تواند بین جوانان گسترش یابد.

newsQrCode
ارسال نظرات