
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید:
که حدود ده سال است مدیریت رستوران دستپخت میباشم. احسان صراف متولد۱۳۶۲
در مجموعه رستوران دستپخت مهرشهرهفده نفر از بهترین کادر تخصصی آشپزی مشغول بکار
میباشند.
آقای صراف اصالتا از استان قزوین میباشند به همین سبب مقداری با این شهر آشنا میشویم.
قزوین: شهر هنر وپایتخت خوشنویسی؛ قزوین شهر بسیار خوش آب و هوا و شاه راه ورود به غرب کشور این شهر دارای خاک حاصل خیزی میباشد. مردمانی بسیار مهربان و خونگرم ومهمان نواز دارد؛ شهر قزوین قدمت چند صد ساله دارد و ازاین جهت میتوان چهل ستون که یکی از مکانهای دیدنی این شهررا نام برد؛ سوغات شهر قزوین انواع شیرینی که باقلوا بهترین نوع سوغات این شهر میباشد غذای سنتی و محلی قزوین قیمه نثار است که بسیار لذیذ بوده و علاقهمندان زیادی دارد.
چه انگیزهای باعث ورود شما به این حیطه کاری شده است؟
از زمان نوجوانی به شغل آشپزی بسیار علاقهمند بودم وسعی داشتم بتوانم مجموعهای را داشته باشم که بهترین غذاهای خانگی را ارائه دهم؛ غذایی در رستوران به طعم غذایی خانگی بسیار جذاب خواهد بود مخصوصا اگر تنوع غذاهای محلی نیز در ان رستوران دیده شود که ما در همان ابتدا کیفیت و تنوع غذاها را در دستور کار خود قرار دادیم و باعث رضایت مندی مشتریان محترم و مراجعین ما شده است که این رضایت مندی بزرگترین افتخار مجموعه دست پخت میباشد.
اگر برگردیم به ده سال قبل و امکان انتخاب شغل دیگهای را داشته باشید اولویت شما چیست؟
اگر هر فردی وارد هر شغلی که میشود با عشق و علاقه باشد و در مورد انتخاب شغل خود مطالعه کرده باشد و ظرفیتها و پتانسیل خود را نسبت به شغل مورد نظر محک زده باشد حتما وارد هر کاری که شود مشکلات حرفه خود را به فرصت تبدیل میکند و با علاقه به شغل خود ادامه خواهد داد وبنده نیز با یک شناخت وارد این شغل شدم وبدون شک با توجه به علاقه مندی که نسبت به این حرفه دارم حتما دوباره وارد همین شغل میشدم.
خدماتی که در مجموعه دستپخت مهرشهرارائه میشود را مطرح بفرمایید؟
رستوران دستپخت مهرشهر دردو بخش غذاهای خانگی و کبابی فعالیت میکند سعی کردهایم از بهترین کادر آشپزی دراین مجموعه بهرهمند باشیم وباتوجه به همکاران کاملا حرفهای شاید بتوان گفت تنهاترین مجموعه رستورانی هستیم که کاملترین منوی غذایی وانواع کباب درا ین رستوران ارائه میشود.
فقط به چند نمونه اشاره خواهیم کرد:
قیمه نثار؛ قیمه؛ قورمه سبزی؛ ماکارونی؛ لوبیا پلو؛ عدس پلو؛ هویج پلو؛ میرزاقاسمی کشک بادمجان؛ غذای محلی اکثر استانها؛ لازانیا؛ ته چین؛ زرشک پلو با مرغ.
و ... جوجه و کوبیده؛ برگ و چنجه
کلیه غذاها به دو طریق قابل سرو میباشد (بیرون بر و داخل سالن)
با توجه به ظرفیت ۶۰ نفره سالن امکان سرو در سالن وجود خواهد داشت و در صورت نیاز امکان ارسال با پیک درحاضر در مجموعه انجام خواهد شد.
امکان برگزاری مهمانی؛ تولد و دورهمیهای خانوادگی و اداری داخل مجموعه دستپخت مهرشهر خواهد بود یا خیر؟
در رستوران دستپخت مهرشهر با ظرفیت حدود ۶۰ نفر امکان برگزاری مراسم تولد و دورهمیهای خانودگی خواهد بود و فقط نیاز به هماهنگی از قبل خواهد داشت که سالن را رزرو نمایند.
نکته:
برگزاری مهمانی و. داخل سالن بدون هزینه ورودی خواهد بود.
در صورت نیاز میتوانند سفارش بیرون بر تا سقف ۵۰۰ پرس غذا از هر نوع که تمایل داشته باشند را ثبت نمایند. مشتریان محترم برای ثبت سفارش بالای ۵۰ پرس حتما باید با هماهنگی از قبل باشد تا بهترین و با کیفیتترین نوع غذا را از رستوران دستپخت مهرشهردریافت نمایند.
غذایی مخصوص رستوران دستپخت مهرشهر:
رستوران دستپخت مهرشهر تمام انواع غذایی که دارد مخصوص و نمونه است، اما پیشنهاد ما قیمه نثار با دیزاین و طبخ کاملا حرفهای است که در مجموعه دستپخت مهرشهرارائه میشود.
مهمترین ویژگی رستوران دستپخت مهرشهر:
برای داشتن یک غذایی با کیفیت باید ازمواد خوب و تازه استفاده شود در رستوران
دستپخت مهرشهر از برنج ایرانی با گوشت گوسفندی گرم و مرغ تازه کلیه غذاها اماده و طبخ میشود
نکته دوم باید این مواد خوب را یک آشپز حرفهای به عمل اورد تا در نهایت بتوانیم بگوییم غذایی با کیفیت و لذیذ را اماده سرو کردهایم؛ نگاه مدیریت رستوران دستپخت مهرشهر دقیقا کیفیت مواد اولیه و همکاری با بهترین آشپزهای حرفهای است که توانسته است با قدمت حدود ۱۰ سال حرفی برای گفتن داشته باشد.
برخی غذاها در ایام خاص به صورت ویژه ارائه میشود مانند: انواع آش؛ سوپ وحلیم در ماه مبارک رمضان مخصوص افطار است که در خدمت مشتریان و مراجعین محترم هستیم.
ایام نوروز:
کلیه خدمات رستوران در کل سال بدون تعطیلی خواهد بود و در ایام نوروز به غیر از ۱۳ فروردین رستوران دایر است و کلیه خدمات را با کیفیتی مثال زدنی ارائه خواهیم داد.
نکته:
سلامت انسان بخش عمده اش به کیفیت و نوع غذا بستگی دارد که در این خصوص مقالهای رااماده کرده و در سایت جام جم بارگزاری شده است که خصوصیات غذاهای باکیفیت وبی کیفیت و شناخت و علل بررسی شده است ارائه دادهایم که دوست داران این گونه اطلاعات میتوانند از این مقاله استفاده نمایند.
امکان ارائه نماینده گی در استانهای دیگر را خواهید داشت؟
کار و شغل رستوران داری بسیار حرفهی خطیری است وباید حتما از کادری دلسوز و کار بلد برای ارائه خدمات استفاده شود و باتوجه به اینکه سلامت افراد مستقیما به غذا میتواند بستگی داشته باشد فعلا رستوران دستپخت مهرشهر به صورت تک شعبهای فعال است و درآینده امکان شعبه در استانهای دیگر را خواهیم داشت با توجه به شرایط و رعایت استانداردهای که مورد توجه رستوران دستپخت مهرشهرو صنف رستوران داران باشد همکاری لازم را خواهیم کرد.
اهداف گسترش رستوران دستپخت مهرشهر:
در آینده نچندان دور دو شعبه در کیش و استان قزوین را افتتاح خواهیم کرد.
مهمترین مسائل و مشکلاتی که درحیطه کاری شما وجورد دارد را مطرح بفرمایید؟
یکی از مهمترین مشکلات نواسان قیمت خواهد بود که بسیار کار را برای رستوران داران و البته همه صنوف سخت و پیچیده کرده است.
یکی دیگر از مشکلات وجود همکارانی که بدون مجوز و غیر قانونی در زمینه طبخ فعالیت دارند که بسیار میتواند خطرناک و آسیب زننده برای سلامتی افراد باشد.
راه حل شما برای رفع مشکلاتی که مطرح فرمودید چیست؟
ثبات قیمت با ورود اتحادیه و خرید مواد اولیه وارائه سهمیه تاحدی میتوان کنترل کرد ودر بخش همکاران غیر قانونی حتما با نظارت بیشتر و جدیتر امکان جمع آوری این افراد خواهد بود.
افرادی که بدون کارت سلامت مشغول به فعالیت در طبخ غذا هستند شاید باعث بروز برخی بیماریهای واگیر دارنیز باشند و امکان استفاده از مواد اولیه بی کیفیت ویا غذایی مانده میتوان خطرهای جدی جبران ناپذیری را در پی داشته باشد.
نقش رسانه چقدر میتواند در رفع مشکلاتی که مطرح شدتاثیر گذار باشد؟
رسانهها نقش کلید وبسیار مهمی دارند و یکی از وظایف اصلی رسانه اطلاع رسانی مشکلات در همه صنوف به گوش مسولین خواهد بود.
نقش رسانه چقدر میتواند در معرفی و ارتقاء و رشد مجموعههای موفق و پویایی مانند شما باشد؟
رسانه اگر رسالتی را که دارند به نحوه احسن انجام دهند حتما باعث رشد و ارتقاء مجموعههای هر صنفی خواهند شد؛ مردم به رسانهها اعتماد دارند و این رسانه است که باید از این اعتماد نهایت استفاده را بکند.
برنامه مدیریتی رستوران دستپخت مهرشهر برای ارگانهای دولتی؛ کمیته امداد و بهزیستی چگونه میباشد؟
در برنامه کاری رستوران دستپخت مهرشهر تخفیفاتی برای مراسم هاخصوصا اگر از ارگانهای دولتی و یا ارگانهای خدماتی مانند بهزیستی وکمیته امداد باشد دیده شده است که بتوانند غذایی با کیفیت و با قیمت مناسب دریافت نمایند.
اقای صراف مدیریت رستوران دستپخت مهرشهر توصیه خودرا به جوانان کشور اینگونه عنوان کردند که:
هر کاری سختی خودش رادارد بهتر است قبل از ورود به یک حرفه وشغل درموردش تحقیق کنید وبا شناخت نقاط ضعف و قوت وارد ان حرفه شوید وبا پشتکار تمام سختیها را به فرصت تبدیل کنید هیچ وقت از کار نترسید و با توکل بخدا قدم بردارید و مطمن باشید موفق خواهید شد.
ناگفته زندگی:
برای رسیدن به نقطه امروز سختیهای را تحمل کردهام ولی، چون عشق و علاقه به کارو حرفهام داشتم هرگز از مشکلات نترسیدم و با قوت قدمهای محکتری را برداشتم.
راههای ارتباطی: ۰۲۶۳۳۴۱۷۷۷۰
شماره تماس: ۰۲۶۳۳۴۱۷۷۷۱
۰۲۶۳۴۰۱۱۷۵۹
۰۹۱۲۰۸۳۵۲۸۳
Dastpkhtmehrshahr.com
Dastpokht_mehrshahr
روزهای کاری:
همه روزه بدون تعطیلی
ساعات کاری: ۱۲ الی ۲۴
آدرس:
کرج – مهرشهر – بلوار ارم؛ نبش خیابان ۱۲۰؛ روبروی خیابان چهارم شرقی؛ رستوران دستپخت مهرشهر
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی:
محرم زارع، مدیرعامل شرکت وصال گاز شیزگان :