ماهیگیری یاد می‌دهیم

در دینای امروز که مشکلات اقتصادی تمام مردم دنیا را دچار مشکل کرده است تنها راه خارج شدن از این گرداب مشکلات کمک کردن به یکدیگر است.
بزرگترین مرکز نیکوکاری و خیریه در استان البرز هستیم
با دست به دست هم دادن به راحتی می‌توان مشکلات خیلی بزرگ مردم را ازسر راه برداشت خصوصا بانوان بدسرپرست و بی سرپرست و افرادی که دچار مشکلات جسمانی یا روحی هستند.
در دینای امروز که مشکلات اقتصادی تمام مردم دنیا را دچار مشکل کرده است تنها راه خارج شدن از این گرداب مشکلات کمک کردن به یکدیگر است. بزرگترین مرکز نیکوکاری و خیریه در استان البرز هستیم با دست به دست هم دادن به راحتی می‌توان مشکلات خیلی بزرگ مردم را ازسر راه برداشت خصوصا بانوان بدسرپرست و بی سرپرست و افرادی که دچار مشکلات جسمانی یا روحی هستند.
کد خبر: ۶۵۳۱

افتخار هم صحبتی بایکی از مدیران محترم خیریه را داشتیم که توجه شما رابه بخشی از این مصاحبه جلب می‌نماییم.
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید:
عباس عاشری هستم مدیر اجرایی و مدیرعامل مرکز نیکوکاری اصناف بازاریان استان البرز که حدود ۱۰ سال است در خدمت خانواده‌های تحت پوشش ارائه خدمات می‌کنیم.
اقای عاشری از انگیزه خود جهت ورود به این شغل گفت:
از دوران جوانی در بحث امور خیرخواهانه در بین اقوام و دوستان؛ آشنایان و همسایگان زبان زد بودم. از همان نوجوانی دوست داشتم گره‌ای از کار مردم بازکنم با همین روحیه وارد بازار کار شدم و در تمام عمر خودهیچ وقت از این فضایی عرفانی دور نشدم و خداوند را بابت این محبت بزرگ شاکرم.
سابقه خیریه:
در سال ۱۳۹۴ مرکز نیروی اصناف بازاریان به صورت خیلی فعال و جدی شروع به کار کردو همزمان بعداز زلزله سال۹۶ استان کرمانشاه؛ گلستان و کردستان به صورت خود جوش و با حمایت خیرین وارد این استان‌ها شدیم وبرای رفع پاره‌ای از مشکلات ان‌ها اقدام کردیم؛
گروه هدف خیریه نیکوکاری اصناف بازاریان استان البرز چه کسانی هستند؟
گروه هدف ما به صورت جنرال است یعنی همه گروه‌های که نیاز داشته باشند بعد از تحقیق و بررسی در صورتیکه شرایط عضویت داشته باشند می‌توانند از خدمات مجموعه ما بهره‌مند شوند.
خدمات:
معمولا تشکل‌های خیریه در یک زمینه‌ی خاص کار میکنند مانند: (انجمن حمایت از بیماران سرطانی؛ انجمن حمایت ازبیماری‌های‌ام اسی) و ...، اما مجموعه ما تمام خدمات را ارائه می‌کندفقط کافیست از صحت مشکلات مطلع شویم.
اولویت ما مسئله آزادی زندانیان است که خیلی دراین مسیر فعال هستیم و رسیدگی به بانوان خودسرپرست که سعی میکنیم از هرنظر ان‌ها را حمایت کنیم
ایجاد اشتغال؛ وام؛ سبد کالا، هزینه درمان، هزینه تحصیل، هزینه ازدواج؛ ساخت مسکن؛ ازدواج آسان؛ بازسازی مسکن و ...
اقای عاشری مدیرعامل انجمن نیکوکاری بازاریان استان البرز اظهار داشت:
برخی از خانواده‌های نیازمند شخصا به خیریه مراجعه ود رواحد مددکاری مشکلات خود را مطرح می‌کنند و برخی از نیازمندان از طریق نهاد‌های مختلف ویا توسط افرادخیر به این مجموعه معرفی می‌شوند که بعد از تحقیق و بررسی توسط گروه کارشناسان خبره و کار بلد تحت پوشش قرار خواهند گرفت وتمامی خدمات مجموعه را دریافت خواهند کرد
حفظ آبروی خانواده‌های تحت پوشش اولویت ما است
اقای عاشری با اشاره به حفظ شخصیت وابروی خانواده‌ها عنوان کردند:
بررسی‌ها وتحقیق‌ها به گونه‌ای است که به هیچ عنوان خانواده انگشت نما نشودو ابروی و شان وشخصیت ان‌ها برای ما خیلی مهم است.
وی افزود: با توجه به حفظ کرامت انسانی خانواده‌ها سعی کرده‌ایم درزمینه آموزش به طور حرفه‌ای ورود کنیم تا خانواده‌ها با اموزش ها‌ی مختلف مورد علاقه خود بتوانند به بهترین شیوه زندگی خود را اداره نمانید.
در حین آموزش تمام مسائل ومشکلات خانوادگی ان‌ها در دستور کار ما قرار می‌گیرد تاخانواده‌ها بتوانند بدون هیچ نگرانی فقط آموزش ببینند ودر خاتمه باتوجه به نوع آموزشی که فراگرفته‌اند و باتوجه به شناخت و توانایی افراد وام بدون بهره و سود و به برخی وام بدون برگشت در اختیارشان می‌گذاریم.
وی در ادامه افزود:
برای خیلی از اعضایی خانواده‌ها در کارخانجات و شرکت‌ها شغل مناسب مهیا کرده و معرفی به کار می‌شوند.
آیا فقط افراد تحت پوشش امکان دریافت وام دارند؟
سعی ما این است که هر فردی که توان کمی دارد از وام‌های این صندوق
بهره‌مند شوند وفرقی هم ندارد که تحت پوشش ما باشند یانباشند.
اقای عاشری درادامه اشاره به حضور خیرین نیز کردند وگفتند: افراد خیر نیز می‌توانند در این صندوق سپرده گذاری نمایند تا ا فراد بیشتری بتوانند وام دریافت نمایند.
در حال حاضر خیلی از خیرین در بخش‌های مختلف با مجموعه خیریه ماهمکاری خوبی دارند ولی هر مقداری که خیرین به جمع ما اضافه شوند بیشتر می‌توانیم به نیازمندان خدمات ارائه کنیم.
همه وام‌ها بدون سود ودرصد میباشد.
نه تنها خیریه ما در استان البرز شناخته شده است بلکه در کشور هم خداروشکر خیرین زیادی داریم از استان سیستان و بلوچستان؛ تبریز؛ مشهد؛ شیراز؛ اصفهان و خوزستان و حتی در خارج از کشور مجموعه مارا حمایت می‌کنند.
خیرین برون مرزی: از کشور‌های آمریکا؛ انگلیس؛ استرالیا؛ کانادا؛ المان وچین داریم و اینها به واسطه‌ی خدماتی که ما انجام داده‌ایم به صورت ماهانه ویا موردی حمایت خود را از این خانواده دریغ نمی‌کنند.
امکان ارائه خدمات به استان‌های دیگر را دارید؟
همه جای ایران سرای من است، اما باتوجه به بررسی‌های که باید از خانواده‌ها انجام شود در استان‌های دیگر امکانات نداریم، اما دربحث آزادی زندانیان در کل کشور سعی داریم خدمات داشته باشیم.
برای آزاد سازی زندانیان از دادگستری استعلام‌های رسمی می‌گیریم و با توجه به راستی آزمایی که انجام می‌شود خدمات ارائه می‌دهیم.
گرفتن رضایت از خانواد‌های مقتول و ... نیز در دستور کار است.

ایجاد اشتغال:
اقای عاشری مدیر عامل خیریه در این نشست اشاره‌ای هم به ایجاد اشتغال جوانان داشتند:
در خیریه واحدی بنام اشتغال زایی داریم که با شهر کهای صنعتی در ارتباط است و امکان ارسال نیروکارنیز فراهم کرده‌ایم؛ وجود کمیسون اقتصادی و کارگروه اقتصادی برای ایجاد اشتغال خانگی نیز در این مجموعه فعال و پویا است.
افرادی که تحت پوشش کمیته امداد باشند می‌توانند ازخدمات خیریه استفاده نمایند؟
با توجه به شرایط زندگی افراد و تحقیق وبررسی که می‌شود امکان خدمات دهی به خانواده‌های تحت پوشش کمیته نیز در دستور کار خیریه نیکو کاری اصناف و بازاریان البرز میباشد.
همکاری و همیاری بادیگر خیریه‌های سطح استان را دارید؟
نیت ما حل مشکل مردم آسیب پذیر است از این رو باخیریه‌ها و کمیته امداد نیز ارتباط بسیار فعال و گسترده‌ای داریم.
همکاری با خیریه ایتام و چند خیریه درمانی مانند موسسه محکم و موسسه مربوط به نارسایی‌های جسمی مادرزادی آقای دکتر دلشاد؛ خیریه اوتیسم و هپاتیت و بیماری‌های خاص و ... ارتباط خوبی داریم وبرای برخی از آنها نیز گلریزان انجام داده‌ایم.

وی در ادامه افزود:
متاسفانه بانک اطلاعاتی متمرکز از خانواده‌های مددجو نداریم ولی در دستور کار قرار داده‌ایم که به زود‌ی این اتفاق رقم بخورد.
جهیزیه:
در سال گذشته حدود ۳۰۰ مورد جهیزیه تحویل داده‌ایم؛ که شامل ۵ قلم کالای اساسی
میباشد.
ایام تعطیل و شهادت‌ها معمولاً طبخ ونذرغذا داریم

راه‌های ارتباطی:
شماره تماس:
۰۹۱۲۵۶۶۷۲۰۲
تلفن ثابت:
۳۲۸۱۳۵۸۸
آدرس:
استان البرزکرج - بلوار امامزاده حسن - نرسیده به پل ذوب آهن -سمت چپ خیابان آتش نشانی یا شهید حسینی مرام جنب کانون بازنشستگان تامین اجتماعی - حسینیه ۱۴ معصوم طبقه دوم
روز‌های فعالیت:
هر روز ساعت ۷:۳۰ الی ۱۳:۳۰

newsQrCode
ارسال نظرات