
لطفا خودتان را معرفی بفرمایید:
مدیریت مطبخ فصیح هستم و با همکاری چهار نفر علی اصغر فصیحی
از مجربترین کادرآشپزی در خدمت مشتریان محترم هستیم.
جناب آقای فصیحی اصالتا از استان اردبیل هستند به همین سبب مقداری با این شهر آشنا میشویم: یکی از زیباترین شهرهای کشور ایران با آب وهوای سرد ولی مردمانی خونگرم اردبیل
و مهمان نواز که زبان زد خاص وعام میباشد.
این شهر دارای جاذبههای توریستی زیبایی مانند گردنه حیران و شهر سرعین است که سالانه مورد بازدید خیلی از توریستهای داخلی و خارجی میباشد. غذای محلی شهر اردبیل پیچاق قیمه است که بسیار لذیذ و عالی میباشد؛ سوغات شهر اردبیل: عسل و حلوا سیاه است که خاصیت درمانی نیز دارند.
چه انگیزهای باعث ورود شما به این حرفه وتخصص گردید؟
هر فردی برای ادامه زندگی خود نیاز به یک شغل و حرفه دارد بنده با توجه به علاقه مندی و توانایی که داشتم سعی کردم در صنف مطبخ به صورت حرفهای ورود کنم و بهترین و با کیفیتترین غذای استان را در خدمت شهروندان کرجی ارائه نماییم.
مطبح فصیح حدود سه ماه است که افتتاح و شروع بکار کرده است و با توجه به تنوع غذا کیفیت بالایی که داشتیم خیلی زود توانستیم در سطح استان حرفی برای گفتن داشته باشیم.
چه غذاهایی در مطبخ فصیح ارائه میشود؟
نوع نگاه ما کیفیت برتر است و سعی کردهایم در این مطبخ انواع کبابها و غذاهای ایرانی را به صورت کاملا حرفهای ارائه کنیم؛ در مطبخ فصیح انواع خورش قیمه؛ قورمه سبزی؛ قیمه بادمجان وفسنجان به صورت روزانه و با توجه به سفارش مشتریان ارائه میشود.
کوبیده، جوجه کباب؛ کباب تابهی؛ کوبیده نگینی که با برنج صد در صد ایرانی وبا بسته بندی بسیار عالی ارائه میشود.
همه نوع غذاها برای ناهار و شام آماده میباشد.
امکان سفارش غذا به صورت عمده تا چند پرس را خواهیدداشت؟
با توجه به سفارش نوع غذا امکان صد پرس غذا دراین مطبخ مهیا میباشد که نیاز است از روز قبل حتما سفارش خود را ثبت نمایند.
امکان سرو غذا در مطبخ فصیح است یا خیر؟
درحال حاضر به صورت فقط بیرون بر فعالیت داریم ولی در برنامه کاری خود افتتاح یک رستوران را داریم که در اینده انجام خواهد شد، کلیه غذاها با پیک وارسال رایگان انجام میشود.
بیشتر از محدوده دوکیلومتری مطبخ ارسال شامل هزینه پیک خواهد بود
مطبخ فصیح به صورت تک شعبهای فعال است.
بزرگترین هدف ما به رضایتمندی مشتریان است در دوسال آینده رستوران فصیح را نیز افتتاح خواهیم کرد.
ویژگیهای مطبخ فصیح:
دراین مطبخ از مواد اولیه بسیار عالی استفاده میشود. برنج صددر صد ایرانی؛ گوشت گرم دشت مغان که به صورت سفارشی ارسال میشود.
مهمترین مسائل ومشکلاتی که در صنف شما وجود دارد را مطرح بفرمایید؟
هر صنفی مشکلات خاص خودش را دارد وباید با صبوری و بردباری تمام مشکلات را از سر راه برداشت؛ یکی از مهمترین مشکلات این صنف برخی همکاران هستندکه بجای تشویق سعی دارند مانع از پیشرفت همکاران شوند واین نگاه بسیار نگاه بدی است تخریب و سنگ اندازی فقط نشان از ضعف است وما سعی داریم با صبوری مشکلات را به فرصت تبدیل کنیم.
غذای ناسالم:
متاسفانه برخی از افراد با نگاه سود جویی به صورت کاملا غیر حرفهای و مخفی و بدون مجوز و بازرسی بهداشت در مکانهای بسیار غیر حرفهای اقدام به پخت وارائه غذا میکنند و این مهم میتواند برای سلامتی مردم خطرناک باشد.
راه حل شما برای رفع مشکلات مطرح شده چیست؟
در خصوص همکاران باید نگاهشان را تغییر دهند و برای رشد وارتقاء مجموعه خودشان تلاش کنند.
برای مجموعه های که بدون مجوز فعالیت دارند بهترین راه کار بازرسیهای مستمر است که سلامت مردم به خطر نیافتد.
نقش رسانه چقدر میتواند در رشد وارتقا ء مجموعههای مانند شماتاثیر گذار باشد؟
برای رشد و ارتقاء هم رسانهها بسیار موثرند اگر رسانهها رسالتی را که دارند به نحوه احسن انجام دهند حتما باعث رشد خواهند بود.
اقای علی اصغر فصیحی به همه جوانان این گونه توصیه کردند:
هر فردی که وارد یک حیطه کاری میشود قطعا با مشکلاتی روبهرو خواهد شد و باید با بردباری و صبوری این مسائل را به فرصت تبدیل کند؛ هر جوانی بهتر است یک حرفه و تخصص را آموزش ببیند و اگر نیاز به ادامه تحصیل دارد حتما ورود پیدا کند.
همانطوری که بنده برای رشد و ارتقاء به دانشگاه رفتم البته صرفا به دانشگاه تکیه نکردم و سعی به کسب تجربه نیز داشتم؛ برای رشد و ارتقا شناخت وعلم بسیار حائض اهمیت خواهدبود شیوه اقتصاد و کسب درآمد و چگونگی چرخه بازار بزرگی مانند تهران این قدمها رشد وتعالی را به همراه خواهد داشت.
راههای ارتباطی:
۰۲۶۳۲۲۵۶۲۶۹
آدرس:
استان البرز شهر کرج چهارراه طالقانی کوچه مرجان مطبخ فصیح
روزهای فعالیت:
شنبه الی پنجشنبه ۱۱ الی ۲۱
از ساعت یازده و نیم غذامون آماده است تا نه شب
مطبخ فصیح بدون تعطیلی درخدمت همشهریان محترم میباشد.
ساسان محمودی، مدیرعامل و سید احمد محمدی، نائب رئیس شرکت مهندسی پارس دانش الکترونیک سها :
محمد متقیان نژاد، رئیس انجمن شیتوریو شوکوکای یونیون آسیا تاکید کرد:
راحله کریمی، مدیر و موسس مجموعه ورزشی ستاره سازان :
مریم سلیمی، مدیر آکادمی زیبایی مریم سلیمی: