معرفی ۲۱۶ واحد عرضه فرآورده‌های خام دامی البرز به مراجع قضایی

مدیرکل دامپزشکی البرز اعلام کرد: صاحبان ۲۱۶ واحد عرضه مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی این استان طی سال گذشته به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی به دستگاه قضایی معرفی شدند.
مدیرکل دامپزشکی البرز اعلام کرد: صاحبان ۲۱۶ واحد عرضه مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی این استان طی سال گذشته به علت رعایت نکردن اصول بهداشتی به دستگاه قضایی معرفی شدند.
کد خبر: ۶۶۶۸

به گزارش جام جم البرز؛ دکتر علیرضا جمالی  روز چهارشنبه اظهار کرد: در این مدت ۱۹۱ هزار و ۸۷۲ کیلوگرم فرآورده خام دامی به علت عدم رعایت موارین بهداشتی از چرخه مصرف خارج شد.

این مسوول ادامه داد: ۹۳ هزار و ۳۵ مورد بازدید طی این مدت از مراکز عرضه مواد غذایی و فرآورده‌های خام دامی در استان البرز انجام شد که کارشناسان دامپزشکی یک هزارو ۳۱۵ مورد تخلف بهداشتی را ثبت و گزارش کردند.

وی ادامه داد: پارسال ۱۲۵ هزار و ۳۸۲ راس دام سنگین و سبک در کشتارگاه‌های دام استان کشتار و پس از طی فرایند نظارت بهداشتی دامپزشکی وارد چرخه مصرف شد.

جمالی گفت: همچنین ۲۱ میلیون و ۷۹۵ هزارو ۸۹۵ قطعه طیور طی این مدت پس از ذبح بهداشتی در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت.

مدیر کل دامپزشکی گفت: با توجه به بازدید‌های مستمر توسط بازرسان دامپزشکی، شهروندان در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت نمایند و هر گونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی را از طریق تماس با سامانه اطلاع‌رسانی ۱۵۱۲ به اداره کل دامپزشکی جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات