حفاظت از گونه‌های در معرض خطر با مشارکت مردمی

نجات عقاب دشتی آسیب‌دیده و انتقال به مرکز تخصصی تیمار در استان البرز

معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز از نجات یک عقاب دشتی مصدوم با همکاری کارشناسان حیات‌وحش و مشارکت مردمی خبر داد.
معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی اداره کل حفاظت محیط زیست استان البرز از نجات یک عقاب دشتی مصدوم با همکاری کارشناسان حیات‌وحش و مشارکت مردمی خبر داد.
کد خبر: ۶۷۴۰

به گزارش جام جم البرز؛ کیوان رحیمی با اعلام این خبر گفت: یک قطعه عقاب دشتی که دچار آسیب جدی از ناحیه هر دو پا شده بود، با مشارکت یکی از شهروندان علاقه‌مند به حیات‌وحش و همکاری کارشناسان محیط‌زیست، به این اداره کل تحویل داده شد.

وی افزود: پس از انجام اقدامات حمایتی اولیه، این پرنده کمیاب برای تصویربرداری رادیولوژی و دریافت خدمات دامپزشکی تخصصی به بیمارستان دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج منتقل شد. پس از تشخیص نوع شکستگی، جراحی تخصصی توسط دامپزشک یکی از مراکز تحت نظارت محیط‌زیست انجام و پرنده جهت تیمار و نگهداری موقت به این مرکز منتقل شد.

رحیمی با اشاره به اهمیت مشارکت مردمی در حفاظت از گونه‌های نادر تصریح کرد: عقاب دشتی یکی از گونه‌های در معرض خطر انقراض در ایران است که تحت حفاظت قانونی قرار دارد. نجات این پرنده ارزشمند نمونه‌ای از موفقیت همکاری میان شهروندان، دامپزشکان و کارشناسان محیط‌زیست در راستای صیانت از تنوع زیستی است.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مردم در صورت مشاهده حیوانات وحشی آسیب‌دیده، موضوع را از طریق شماره تلفن ۱۵۴۰ به اداره کل حفاظت محیط‌زیست اطلاع دهند تا اقدامات فوری لازم انجام شود.

newsQrCode
ارسال نظرات