بهترین روش این است که ما باید روی آموزش، تغییری اساسی و هدفمند صورت دهیم که معمارهایمان، نسبت به مسائل زیست محیطی دغدغهمند باشند و در کنار آن، خود صنف با برگزاری همایشهایی که تمرکز آن روی مسائل اقلیمی ساختمانهایی که دارای انرژی هستند، بتوانند جامعه را آگاه کنند. نظام مهندسی، میتواند قوانینی تدوین نموده که این موضوع را به یک اجبار تبدیل نماید. 
اکنون دنیا در حال تحول است. در گذشته، معماری ما از نظر آکادمیک، توسعه نیافته بود، اکنون یک فرصتی است که وقتی دگرگونی ایجاد میگردد، ما هم خود را با این تغییر همسو نماییم.
ما در این چند سال مجلههای تخصصی معماری داشتیم که خیلی روی آگاهی جامعه تأثیر گذار بودند. 
به نظر من در همان راستا، بهتر است که روزنامههای جام جم و یا هر کسی که دغدغه معماری دارد، مردم را نسبت به تغییرات حاصل شده و نگرانی دنیا نسبت به مسائل محیط زیستی، آگاه نماید.
 		 	
    
    سینا سیل سپور، مدیر رستوران کلاسیک:
    
    محمّدرضا باقری، مدیر فست فود ویدون:
    
    فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
    
    امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷: