توقیف محموله چوب غیر مجاز در شهرستان نظرآباد

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نظرآباد گفت: محموله چوب غیرمجاز با همکاری ماموران پاسگاه انتظامی احمدآباد در این شهرستان کشف و توقیف شد .
رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان نظرآباد گفت: محموله چوب غیرمجاز با همکاری ماموران پاسگاه انتظامی احمدآباد در این شهرستان کشف و توقیف شد .
کد خبر: ۶۸۷۲

به گزارش جام جم البرز؛ علی امیری مقدم روز یکشنبه افزود: این محموله توسط ماموران یگان حفاظت شهرستان نظرآباد در گشت و پایش‌های شبانه روزی در اراضی ملی و مقابله با قاچاق کشف شد.

وی بیان کرد: این محموله چوب قاچاق در یک دستگاه وانت نیسان جاسازی شده بود.

امیری مقدم گفت: با توجه به اینکه افراد خاطی هیچگونه مجوز قانونی مبنی بر قطع یا حمل چوب آلات کشف شده نداشتند، محموله چوب ضبط و به انبار اداره منابع طبیعی نظرآباد انتقال یافت.

وی بیان کرد: در این زمینه پرونده تخلف تشکیل و به مراجع قضایی ارسال شد.

امیری مقدم با اشاره به جدیت اداره منابع طبیعی در برخورد با متخلفان عرصه‌های منابع طبیعی اظهار کرد: مردم به محض مشاهده هرگونه تخلف مربوط به منابع طبیعی با شماره تماس‌های ۱۳۹ و ۱۵۰۴ تماس برقرار کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات