
در خصوص سوابق و فعالیتهای حرفهای خود در حوزه ورزش بگویید.
بنده، سابقه فعالیت در فدراسیونهای ورزشی را دارم و رئیس کمیته EMS استان تهران نیز بودهام. همچنین مسئولیت برگزاری مسابقات بانوان استان تهران را بر عهده داشتم. در حال حاضر مدرس دورههای آمادگی جسمانی، بدنسازی و پرورش اندام میباشم.
چه چالشها و مشکلاتی در حوزه کاری شما وجود دارد؟
مشکلات صنف باشگاهداران بسیار زیاد است. خوشحالم که توانستم به عنوان نمایندهای از این صنف، صدای این جامعه باشم.
در دوران کرونا، هیچ حمایتی از باشگاهها صورت نگرفت و صنف ما یکی از مظلومترین اصناف بود. ما خواستار توجه و همکاری بیشتر نهادهای دولتی هستیم.
از مشکلات عمده، میتوان به دشواریهای اخذ مجوز تاسیس یا تمدید آن، هزینههای بالای خرید و تعمیر تجهیزات ورزشی، اجارههای سنگین باشگاهها و فقدان حمایت مالی از سوی بانکها و نهادهای دولتی اشاره کرد.
علاوه بر این، یافتن نیروی متخصص و بهروز بسیار دشوار است و بسیاری از مربیان باشگاهها، فاقد بیمه هستند که این موضوع، خود چالشی جدی برای ما به شمار میرود.
اگر سرکارعالی یکی از کارشناسان اقتصادی کشور بودید، چه راهکارهایی برای حل این معضلات پیشنهاد میدادید؟
اولویت اصلی، ایجاد یک سیستم بیمهای کامل و پایدار با بودجه مناسب برای ورزشکاران و مربیان است تا در صورت بروز حادثه، بیمه مسئولیت را بپذیرد. این امر باعث میشود خانوادهها با اطمینان بیشتری فرزندان خود را به باشگاهها بفرستند.
همچنین پیشنهاد میکنم باشگاهداران سالانه یا ماهانه، مبلغی به عنوان کمک هزینه از دولت دریافت کنند و تخفیفهایی برای مصرف آب و برق باشگاهها در نظر گرفته شود.
نقش رسانهها و مطبوعات را در حمایت از حوزه کاری خود چگونه ارزیابی میکنید؟
رسانهها نقش بسیار موثری در اطلاعرسانی و معرفی باشگاهها و صنفهای مختلف دارند. اگر رسانهها با باشگاهداران همکاری بیشتری داشته باشند و از طریق تبلیغات و پوشش خبری خدمات این صنف را به مردم معرفی کنند، میتوانند در جذب مخاطب و ارتقای سطح آگاهی عمومی تاثیرگذار باشند.
محمود مبینی، مدیرعامل شرکت طراحان گستر میهن نوا تصریح کرد :
محسن عمرانی، مدیریت مجموعه بستنی ویرول:
مجید عابدینی، مدیریت صنعت گل و گیاه کشاری تبیین کرد:
دکتر احسان زندی، مدیریت گروه آموزشی آکادمیک انگلیش :