مریم طارمی، مدیریت باشگاه بانوان ایران:

مراکز ورزشی ویژه بانوان به صورت اختصاصی ایجاد شود

روزنامه جام جم البرز با مریم طارمی، مدیر باشگاه ورزشی ایران بانوان ایران، گفت وگویی انجام داده است که ما محصل آن را در ذیل می‌خوانید:
کد خبر: ۶۹۹۴

بحث باشگاه‌ها و ورزش بانوان بسیار گسترده و حائز اهمیت است. متأسفانه اماکن ورزشی اختصاصی برای بانوان در مناطق مختلف تهران بسیار محدود است. طبق آماری که جمع‌آوری کرده‌ام، بودجه‌ای که دولت برای این حوزه اختصاص داده، بسیار ناچیز بوده و عمده هزینه‌ها صرف ورزش آقایان می‌شود.

به همین دلیل پیشنهاد می‌کنم که مراکز ورزشی ویژه بانوان به صورت اختصاصی ایجاد شود تا فضایی امن، مناسب و دلپذیر برای ورزش بانوان فراهم گردد. این محیط باید به گونه‌ای باشد که حس شادی، امنیت و سلامتی در آن جریان داشته باشد و بانوان بتوانند با آرامش خاطر به فعالیت ورزشی بپردازند. ورزش منظم بانوان تأثیر بسزایی در سلامت جسم و روح آنها دارد.

رسانه‌ها نیز می‌توانند نقش بسیار پررنگی در ترویج ورزش بانوان ایفا کنند. با این حال، محدودیت‌هایی در حوزه تبلیغات برای بانوان وجود دارد که بر اساس قوانین جاری باید رعایت شود؛ با وجود این، رسانه‌ها می‌توانند با روش‌های خلاقانه و در چهارچوب قانون، فرهنگ ورزش در میان بانوان را ترویج دهند و اهمیت آن را به جامعه منتقل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات