یکی از دغدغههای اصلی در این صنف، توجه همزمان به تجربه و تحصیلات است. گرچه تجربه اهمیت بالایی دارد، اما اولویت با تحصیلات تخصصی است، چرا که در بخش عمومی، هنوز ضعفهایی وجود دارد. همانطور که در پاسخ به سوال دوم مطرح شد، اهمیت و کیفیت ساختوساز، در هر کشوری موضوعی حیاتی است.
با توجه به موقعیت زلزلهخیز بودن تهران، رعایت اصول مهندسی عمران و توجه به کیفیت و ایمنی ساختمانها، از اهمیت دوچندانی برخوردار است. اگر بتوانیم جوانان متخصص را به کار بگیریم، بدون شک شرایطی برد-برد برای صنعت ساختوساز رقم خواهد خورد.
«رسانهها و مطبوعات، نقشی کلیدی در فرهنگسازی دارند. در هر کشوری، اگر رسانهها بتوانند فرهنگ کیفیتمحور را نهادینه کنند، بدون تردید کیفیت به عنوان اولویت اصلی در تمامی پروژهها، مورد توجه قرار خواهد گرفت.»
 		 	
    
    سینا سیل سپور، مدیر رستوران کلاسیک:
    
    محمّدرضا باقری، مدیر فست فود ویدون:
    
    فرنگیس سرابی، مدیر مجموعه مواد غذایی طعم ناب:
    
    امیر جعفری، مدیر هایپرمارکت ۷۷۷: