
به گزارش جام جم البرز؛ سلیمان رزاقی گفت: پرونده فروش ۱۵ هزار لیتر گازوئیل به ارزش چهار میلیارد و ۷۶۰ میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تعزیرات حکومتی شهرستان اشتهارد رسیدگی شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی البرز افزود: شعبه رسیدگی کننده باتوجه به مدارک موجود در پرونده و باتوجه به مدارک ارائه نشده، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط سوخت مکشوف شده، متخلف را به پرداخت ۹ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۲ برابر ارزش سوخت قاچاق محکوم کرد.
رزاقی گفت: ماموران پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی شهرستان اشتهارد، در هنگام گشت زنی این محموله را از یک دستگاه خودرو به ظن قاچاق کشف و گزارش این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.
عهدیه سادات مدرسی فر، مدیر مجتمع فنی آموزشی و مرکز مشاوره هدف سازان و رئیس انجمن صنفی هتل داری تهران:
مصطفی کرم، مدیر و مربی باشگاه فوتبال سبز پوشان:
محمدعلی نوروزی، مدیر شرکت رزین های مهندسی ویژن: