برداشت سالانه بیش از ۲۳۰ تن گل محمدی از مزارع ساوجبلاغ

سالانه بیش از ۲۳۰ تن گل محمدی از مزارع شهرستان ساوجبلاغ برداشت می‌شود که سهم عمده‌ای در تولید گلاب، اسانس و فرآورده‌های گیاهی استان البرز دارد.
سالانه بیش از ۲۳۰ تن گل محمدی از مزارع شهرستان ساوجبلاغ برداشت می‌شود که سهم عمده‌ای در تولید گلاب، اسانس و فرآورده‌های گیاهی استان البرز دارد.
کد خبر: ۷۱۷۷

به گزارش جام جم البرز؛ کاظمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساوجبلاغ با اعلام اینکه از مجموع ۱۲۲ هکتار سطح زیر کشت گل محمدی در البرز، ۶۰ هکتار آن در ساوجبلاغ قرار دارد، گفت: ۵۷ هکتار از این سطح بارور و ۳ هکتار نهال‌های جوان هستند. کاظمی افزود: سالانه بیش از ۲۳۰ تن گل محمدی از مزارع این شهرستان برداشت می‌شود که سهم عمده‌ای در تولید گلاب، اسانس و فرآورده‌های گیاهی دارد.

او با تأکید بر لزوم مدیریت منابع آبی، به کشاورزان توصیه کرد با توجه به کم‌آب‌بر بودن این گیاه، به توسعه کشت گل محمدی روی بیاورند.

در همین حال، حسینی، مدیر مزرعه نمونه گل محمدی در روستای قاسم‌آباد بزرگ، از برداشت ۶ تن گل از هر هکتار خبر داد و گفت: این مزرعه علاوه بر تولید، زمینه اشتغال مستقیم ۲۰۰ نفر و غیرمستقیم ۴۰۰ نفر را فراهم کرده است.

به گفته او، رقم کشت‌شده از نوع واریته قمصر کاشان است که با شرایط اقلیمی منطقه سازگار شده و از نظر عطر، عصاره و کیفیت، حتی از نمونه‌های کاشانی نیز پیشی گرفته است.

گفتنی است این مزرعه همه‌روزه میزبان علاقه‌مندانی‌ست که می‌خواهند در کنار خانواده، خودشان گل بچینند و سبدی از عطر طبیعت را با خود به خانه ببرند.

newsQrCode
ارسال نظرات