علیرضا قضاتلو، مدیر رستوران سارا:

اتحادیه‌ها باید امکانات لازم را برای رستوران‌ ها فراهم آورند

روزنامه جام جم البرز با علیرضا قضاتلو، مدیر رستوران سارا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
روزنامه جام جم البرز با علیرضا قضاتلو، مدیر رستوران سارا گفتگویی انجام داده است که ماحصل آن را در ذیل می خوانید:
کد خبر: ۷۱۸

صنف رستوران، همچون دیگر صنوف، با چالش‌های زیادی روبروست. ریسک بالا و مسئولیت پذیری فراوان از جمله نیازمندی‌های ضروری آن است. یکی از چالش‌های اساسی می‌تواند تامین نیروی کار باشد، همچنین مشکلات دیگری نظیر بهداشت و گرانی محصولات نیز به وجود می‌آیند.
وضعیت مالیات نیز به گونه‌ای تغییر کرده است که احتمالاً در آینده، مجبور خواهیم شد تا بخش قابل توجهی از درآمد خود را با اداره دارایی و مالیات به اشتراک بگذاریم. مالیات بر ارزش افزوده به ویژه برای مناطق محروم، یک مشکل عمده است.
اتحادیه‌هایی که در اختیار داریم، عملاً فعالیت مؤثری ندارند و تنها یک نام هستند. اتحادیه‌ها باید امکاناتی را برای رستوران‌ها فراهم کنند تا هم قیمت‌ها کاهش یابد و هم به نفع مردم باشد.

newsQrCode
ارسال نظرات