علی شیرین ‌زاد در اردیبهشت شعر البرز:

چهره‌های امروز فرهنگ، امانت ‌داران هویت ملی و الگوسازان نسل آینده‌اند

نماینده مردم کرج در اردیبهشت شعر البرز گفت: هویت ما بر دو پایه تعهد و تعلق بنا شده است؛ اگر در هرکدام افراط یا تفریط کنیم، جامعه ما دچار تزلزل هویتی خواهد شد.
نماینده مردم کرج در اردیبهشت شعر البرز گفت: هویت ما بر دو پایه تعهد و تعلق بنا شده است؛ اگر در هرکدام افراط یا تفریط کنیم، جامعه ما دچار تزلزل هویتی خواهد شد.
کد خبر: ۷۲۱۵

به گزارش جام جم البرز؛ در آیین باشکوه اردیبهشت شعر البرز که با حضور اساتید، فرهیختگان، شاعران و مسئولان در سالن سیروس صابر اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز برگزار شد، علی شیرین‌ زاد، نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی، سخنانی تأمل ‌برانگیز در پاسداشت هویت و نقش آفرینی اساتید فرهنگ و هنر ایراد کرد.

شیرین‌ زاد با ابراز افتخار نسبت به شاگردی بسیاری از اساتید حاضر در مراسم، از جمله دکتر انصاری، استاد شباب لرستانی و خصوصاً استاد احمد حسینی، گفت: برای من افتخار بزرگی ا‌ست که در دوران تحصیل از درس‌ها، تجربیات و توصیه‌های این بزرگان بهره ‌مند بوده‌ام. یادم نمی‌رود که استاد حسینی همواره تشویق‌ گر ما بودند و همواره پندی حکیمانه از ایشان در گوش من باقی مانده است؛ این‌که در زندگی، باید تلاش کنیم گل سرسبد جامعه شویم، همانند میوه ‌فروشی که بهترین میوه‌ها را در سبد قرار می‌دهد.

نماینده مردم کرج با اشاره به اهمیت هویت در جامعه ایرانی افزود: در دانشگاه‌ها هویت را بر دو پایه علمی تدریس می‌کنند؛ تعهد که بر اساس علم و تکنولوژی شکل می‌گیرد و تعلق که بر بستر علم و هنر بنا می‌شود. این دو ستون باید متوازن و همسو در جامعه رشد کند، چرا که اگر در هرکدام افراط یا تفریط صورت گیرد، جامعه با بحران هویتی مواجه می‌شود و اساس فرهنگ و تمدن ما تهدید خواهد شد.

شیرین‌ زاد، تهدید فعلی جامعه را غفلت از این دو پایه دانست و تأکید کرد: تمام تلاش ما باید بر این باشد که این دو رکن هویت، یعنی تعهد و تعلق، به شکل متناسب و متعادل در جامعه تقویت شود و راه تعالی فرهنگ و تمدن ایرانی استمرار یابد.

در ادامه، شیرین‌ زاد ضمن قدردانی از شریفی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان البرز و دکتر احمدی، مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، حضور ایشان را نشانگر اهمیت فرهنگ و هنر برای مسئولان کشوری دانست و تصریح کرد: آنچه که فرهنگ و تمدن و هویت امروز ما را ساخته، فردوسی‌ها و حافظ‌ها بوده‌اند و آینده این مرز و بوم را اساتیدی همچون انصاری، لرستانی و حسینی خواهند ساخت.

وظیفه ماست که قدر این اساتید را بدانیم و فرهنگ، تمدن و هویت امروز را چونان امانتی گران ‌بها به نسل‌های آینده خود بسپاریم.

او در پایان، از همه مسئولان و دست‌اندرکاران برگزاری آیین اردیبهشت شعر البرز تشکر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات