نجات معجزه آسای مادر کرجی با تلاش کادر درمان بعد از ۵ بار ایست قلبی

یک مادر جوان که پس از زایمان و تولد نوزادش دچار نارسایی و پنج بار ایست قلب شد با تلاش کادر درمان بیمارستان کمالی کرج به طور معجزه آسایی نجات پیدا کرد.
یک مادر جوان که پس از زایمان و تولد نوزادش دچار نارسایی و پنج بار ایست قلب شد با تلاش کادر درمان بیمارستان کمالی کرج به طور معجزه آسایی نجات پیدا کرد.
کد خبر: ۷۲۵۱

به گزارش جام جم البرز؛ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی البرز، مادر جوان کرجی یک هفته بعد از زایمان و متولد شدن نوزادش در منزل دچار تنگی نفس شدید و نارسایی قلبی شده و به بیمارستان کمالی کرج منتقل و تحت مراقبت‌های ویژه قرار می‌گیرد ولی به سرعت وضعیت این مادر وخیم و خطرناک شده در حالی که ۵ بار دچار ایست قلبی می‌شود ولی خوشبختانه با تلاش کادر درمان هر پنج بار احیای موفق آمیز برای این مادر انجام و برای دریافت درمان‌های تخصصی قلب و عروق و مغز و اعصاب به بیمارستان شهید رجایی کرج منتقل شد.

مادر در بخش آی سی یو بیمارستان شهید رجایی کرج بستری و تحت مراقبت ویژه قرار می‌گیرد با کارکرد ده درصدی عضله قلب، کاهش شدید اکسیژن و سطح هوشیاری بسیار پایین و با وضعیت نگران کننده‌ای که به تحریکات پاسخی نداشت و دچار زندگی نباتی شده بود ولی خوشبختانه بعد از یک ماه شرایط بحرانی مادر، معجزه‌ای به لطف خدا و با تلاش کادر درمان برای این مادر اتفاق افتاد. شرایط وخیم او تغییر کرد بعد از سه هفته از بخش آی سی یو به بخش سی سی یو و بعد از آن به بخش مغز و اعصاب منتقل شد.

بیش از یک ماه مادر جوان تحت مراقبت‌های ویژه پزشکان و کادر درمان و پرستاری در دو بیمارستان کمالی و شهید رجایی قرار گرفت و در نهایت به لطف خدا، تلاش کادر درمان بی نتیجه نماند و مادر جوان توانست به زندگی دوباره برگردد و نوزاد خود را به آغوش بگیرد.

گفتنی است این مادر جوان اکنون از بیمارستان ترخیص و در منزل کنار دختر و همسرش درمان‌های حمایتی را برای عادی شدن حرکت‌های دست و پا ناشی از عوارض ایست‌های قلبی متعدد را دریافت می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات