البرز با ۲۱۷ برند قطعه‌سازی، ۳۰ درصد نیاز صنعت خودروسازی کشور را تامین می‌کند

مدیر کل صمت استان البرز گفت: ۲۱۷ برند تولیدی در حوزه قطعه‌سازی خودرو در البرز ثبت شده و در حال فعالیت است، البرز حدود ۳۰درصد نیاز قطعه‌سازی صنعت خودروسازی کشور را تأمین می‌کند.
مدیر کل صمت استان البرز گفت: ۲۱۷ برند تولیدی در حوزه قطعه‌سازی خودرو در البرز ثبت شده و در حال فعالیت است، البرز حدود ۳۰درصد نیاز قطعه‌سازی صنعت خودروسازی کشور را تأمین می‌کند.
کد خبر: ۷۳۴۰

به گزارش جام جم البرز؛ محمد انصاری در بازدید از شرکت قطعه سازی گفت: این شرکت قطعه سازی به‌عنوان یکی از واحد‌های توانمند در تولید قطعات پلیمری و آینه‌های خودرو با ایجاد اشتغال مستقیم برای بیش از ۴۳۰ نفر، نقش مؤثری در پویایی صنعت قطعه‌سازی کشور ایفا می‌کند.

او با بیان اینکه ۹۹ واحد قطعه‌ساز فعال در استان البرز مستقر هستند گفت: البرز حدود ۳۰درصد نیاز قطعه‌سازی صنعت خودروسازی کشور را تأمین می‌کند.

انصاری با بیان اینکه بیش از ۷هزار شغل مستقیم در این صنعت در استان ایجاد شده است گفت: ۲۱۷ برند تولیدی در حوزه قطعه‌سازی خودرو در البرز ثبت و فعال‌اند، این آمار، جایگاه راهبردی البرز را در زنجیره تأمین صنعت خودروی کشور به‌خوبی نمایان می‌سازد.

مدیرکل صمت البرز عنوان کرد: در سالی که به نام سرمایه‌گذاری برای تولید مزین شده، اولویت ما حرکت از پشت میز به درون کارخانه‌هاست. حضور میدانی، رصد دقیق مشکلات، و همراهی اجرایی با تولیدکنندگان، رویکرد جدی ما در مسیر توسعه صنعتی استان است.

او افزود: این واحد‌ها تنها تولیدکننده نیستند، بلکه ستون‌های اشتغال، نوآوری و استقلال صنعتی کشور محسوب می‌شوند و با تمام توان از توسعه این واحد‌ها حمایت خواهیم کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات