استاندار البرز:

باید نجف را برای خدمت به زائران اربعین آماده کنیم

نماینده عالی دولت در استان البرز در جلسه ستاد اربعین استان با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی شایسته به زائران اربعین، بر ضرورت ساماندهی و تجهیز زیرساخت‌های خدماتی در نجف اشرف تأکید کرد و گفت: خدمت در مسیر اهل بیت (ع) افتخاری ماندگار است که باید با همدلی و انسجام میان مجموعه‌های اجرایی، به بهترین نحو ممکن انجام شود.
نماینده عالی دولت در استان البرز در جلسه ستاد اربعین استان با اشاره به اهمیت خدمت‌رسانی شایسته به زائران اربعین، بر ضرورت ساماندهی و تجهیز زیرساخت‌های خدماتی در نجف اشرف تأکید کرد و گفت: خدمت در مسیر اهل بیت (ع) افتخاری ماندگار است که باید با همدلی و انسجام میان مجموعه‌های اجرایی، به بهترین نحو ممکن انجام شود.
کد خبر: ۷۳۹۶

به گزارش جام جم البرز، مجتبی عبداللهی در این نشست که در سالن شهدای دولت استانداری برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت یاد و خاطره شهدای خدمت و تبریک فرارسیدن ماه ذی‌الحجه و ایام امامت و ولایت، گفت: ستاد اربعین استان باید با انسجام بیشتری وارد میدان عمل شود. زائران ما در شرایط سختی به زیارت می‌روند و امکانات موجود در نجف، به‌ویژه در گرمای طاقت‌فرسا و کمبود منابع، کافی نیست.

استاندار البرز با اشاره به اینکه مسئولیت ستاد عتبات به آقای رحمانی، یکی از پاسداران تلاشگر، واگذار شده است، از زحمات پیشینیان و مسئولان پیشین این حوزه تقدیر کرد و افزود: باید از تجربه‌ها بهره ببریم و با نگاهی جهادی، فضا‌های خدماتی مناسبی را در نجف ایجاد کنیم. ساخت‌وساز‌ها نباید تنها متکی به بودجه شهرداری باشد، بلکه با هم‌افزایی می‌توان پروژه‌های بزرگی را پیش برد.

وی افزود: باید ساختمان‌های مجهز، سوله‌های مناسب و خدماتی همچون دستگاه‌های یخ‌ساز، ژنراتور برق، چاه آب و تهویه مناسب فراهم شود.

استاندار البرز با اشاره به اقدامات انجام‌شده در اردوگاه شهید باکری و زائرسرای مشهد افزود: با همراهی شهرداری‌ها، پروژه‌های بزرگی در استان اجرایی شده و این همدلی باید در نجف نیز به نتیجه برسد. خدماتی که ارائه می‌شود جزو باقیات‌الصالحات مسئولان و خادمان زائران خواهد بود.

وی در پایان از همه شهرداران، مسئولان اجرایی و اعضای ستاد اربعین خواست تا با ارائه گزارش‌های دقیق از نیاز‌ها و اقدامات، برای برنامه‌ریزی بهتر و رفع کاستی‌ها تلاش کنند و گفت: مردم و زائران انتظاراتی به‌حق دارند و ما وظیفه داریم با تمام ظرفیت خود در خدمت زائران اهل بیت (ع) باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات