پلمب سه واحد صنعتی آلاینده زیست‌محیطی در اشتهارد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشتهارد از پلمب سه واحد صنعتی آلاینده با دستور مقام قضایی و در پی تداوم تخلفات زیست‌محیطی در این شهرستان خبر داد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشتهارد از پلمب سه واحد صنعتی آلاینده با دستور مقام قضایی و در پی تداوم تخلفات زیست‌محیطی در این شهرستان خبر داد.
کد خبر: ۷۳۹۹

به گزارش جام جم البرز؛ آصف درخشان، با اعلام این خبر اظهار داشت: در پی بی‌توجهی مکرر سه واحد صنعتی به اخطاریه‌های قانونی و استمرار تخلفات زیست‌محیطی، این واحدها با دستور مقام محترم قضایی و با حضور نمایندگان محیط زیست و نیروی انتظامی پلمب و فعالیت آن‌ها متوقف شد.

وی افزود: این واحدها علیرغم دریافت تذکرات مکتوب، بدون انجام اصلاحات لازم، به فعالیت آلاینده خود ادامه دادند و گزارش‌های میدانی کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست نیز حاکی از تشدید آلودگی و نقض مستمر ضوابط فنی و زیست‌محیطی بود.

درخشان در ادامه با اشاره به روند قضایی این پرونده‌ها تصریح کرد: مستندات فنی و گزارش‌های کارشناسی برای مراجع ذی‌صلاح ارسال و پس از طی مراحل قانونی، حکم قضایی برای توقف فعالیت این واحدها صادر شد که در سریع‌ترین زمان ممکن به مرحله اجرا درآمد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اشتهارد ضمن قدردانی از حمایت‌ها و همکاری‌های دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان خاطرنشان کرد: برخورد قانونی با واحدهای آلاینده و پافشاری بر اجرای دقیق استانداردهای زیست‌محیطی، گامی مهم در راستای صیانت از حقوق عمومی و حفاظت از سلامت محیط است.

newsQrCode
ارسال نظرات