اجرای طرح «هر شهروند یک خیّر اجتماعی»، برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در البرز

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز گفت: این طرح با هدف حمایت از گروه‌های در معرض آسیب، ترویج رفتار‌های خیرخواهانه، تقویت روحیه‌ خدمت‌رسانی و حمایت هدفمند کارهای خیرخواهانه به منظور کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی اجرا می شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز گفت: این طرح با هدف حمایت از گروه‌های در معرض آسیب، ترویج رفتار‌های خیرخواهانه، تقویت روحیه‌ خدمت‌رسانی و حمایت هدفمند کارهای خیرخواهانه به منظور کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی اجرا می شود.
کد خبر: ۷۴۶۸

به گزارش جام جم البرز؛ فرید نجف‌نیا، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان البرز در نشست بررسی طرح «هر شهروند یک خیّر اجتماعی» که با حضور مدیرکل کمیته امداد حضرت امام خمینی (ره) استان و معاونان آن مجموعه برگزار شد، بر اهمیت نقش‌آفرینی مردم در حل مسائل اجتماعی تأکید کرد و اظهار کرد: در نظر داریم همایشی با عنوان هر شهروند یک خیّر اجتماعی در استان البرز برگزار کنیم که بزرگ‌ترین گلریزان اجتماعی در سطح استان خواهد بود. حمایت از گروه‌های در معرض آسیب، ترویج رفتار‌های خیرخواهانه، تقویت روحیه‌ی خدمت‌رسانی و حمایت هدفمند از اقدامات نیکوکارانه، از مقاصد راهبردی این همایش در راستای کاهش جرایم و آسیب‌های اجتماعی است.

دبیر شورای پیشگیری از وقوع جرم استان البرز خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که هر جا مردم وارد میدان شدند، حل بحران‌ها آسان‌تر و کم‌هزینه‌تر شده است. در همین راستا، با تکیه بر ظرفیت نهاد‌های مردمی، تشکل‌های مدنی و شهروندان دغدغه‌مند، می‌توان راهبرد‌های تحوّل‌گرایی برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی طراحی و اجرا کرد.

وی با اشاره به تأکید دستگاه قضا بر رویکرد‌های پیشگیرانه و مردم‌محور اظهار کرد: حمایت اجتماعی از اقشار آسیب‌پذیر، یکی از اولویت‌های دستگاه قضا در پیشگیری از جرم است و امیدواریم با برگزاری این همایش در آینده نزدیک، شاهد تقویت سرمایه اجتماعی و تحکیم بیش از پیشِ پیوند‌های مردمی در استان البرز باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات