
به گزارش جام جم البرز، این مانور با هدف مقابله با سرقت انرژی، افزایش ایمنی شبکه برق رسانی و پیشگیری از حوادث ناشی از انشعابات غیرمجاز، در نقاط مختلف شهری اجرا شد، تیمهای بازرسی با همراهی ماموران نیروی انتظامی و عوامل اجرایی شهرداری، ضمن شناسایی و جمع آوری انشعابات غیرقانونی، اقدامات لازم برای ایمن سازی شبکه را نیز انجام دادند.
در این مانور همچنین چند خودروی حادثه ساز که به دلیل برق کشی غیراصولی، نصب تجهیزات پرخطر و نورپردازیهای غیرمجاز در معابر تردد میکردند، توسط پلیس راهور توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد.
گفتنی است استفاده غیرمجاز از برق علاوه بر خسارت به تاسیسات عمومی، خطراتی نظیر آتش سوزی و برق گرفتگی را برای ساکنان مناطق پرخطر به دنبال دارد. در قالب طرح "۱۰۰ شب ۱۰۰ بازدید" شبانه و به صورت منظم از مناطق مختلف بازدید شده و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
نرگس جوزانی، کارشناس علوم تغذیه:
سید امیرساویز، مدیر باشگاه شاهین طلایی شهر قدس:
حمیرا موحدی طالمی، مدیر و مشاوره موسسه حقوقی:
دکتر زینب مقدم، دکترای فیزیولوژی قلب و عروق و مدیر مجموعه سلامت ورزش و زیبایی آفتاب: