خریداری ۲ هزار هکتار زمین در جوار امامزاده عبدالله (ع) محمدشهر برای احداث آرامستان

شهردار محمدشهر با اشاره به اهمیت پاسخگویی به نیاز شهروندان محمدشهر برای تخصیص آرامستان گفت: 2 هزار هکتار زمین در جوار امامزاده عبدالله(ع) محمدشهر برای احداث آرامستان خریداری شد.
شهردار محمدشهر با اشاره به اهمیت پاسخگویی به نیاز شهروندان محمدشهر برای تخصیص آرامستان گفت: 2 هزار هکتار زمین در جوار امامزاده عبدالله(ع) محمدشهر برای احداث آرامستان خریداری شد.
کد خبر: ۷۷۵۰

به گزارش جام جم البرز؛ مهرداد حسن زاده گفت: یکی از دغدغه‌های شهروندان محمدشهری بهره مندی از آرامستان است.

شهردار محمدشهر افزود: ۲ هزار هکتار زمین در جوار امامزاده عبدالله (ع) محمدشهر برای احداث آرامستان خریداری شد، که این اقدام برای پاسخگویی به درخواست شهروندان این منطقه است که با توجه به رشد جمعیت همواره متقاضی آن هستند.

وی با اشاره به ضرورت تخصیص آرامستان و امکانات تشییع و دفن محلّی عنوان کرد: آستان مقدس امامزاده عبدالله (ع) از آرامستان برخوردار است ولی متولی آن اداره کل اوقاف و امور خیریه استان است که هزینه هر مزار برای شهروندان از ۸۰ تا ۱۰۰ میلیون می‌شود.

شهرداری محمدشهر ادامه داد: شهروندان محمدشهر توانایی مالی و امکان خرید قبر در آرامستان امامزداه عبدالله (ع) را ندارند از طرفی نیز تا آرامستان‌های دیگر مسافت طولانی را باید طی کنند که این مطلب ضرورت پیگیری اختصاص آرامستان برای محمدشهر را بیش از پیش می‌کند.

حسن زاده در پایان خاطرنشان کرد: موافقت و مجوز احداث آرامستان در جوار امامزاده عبدالله (ع) در قالب خرید ۲ هزار هکتار زمین از بخش خصوصی در حال انجام است که این مهم با هدف پاسخگویی به نیاز شهروندان و مطالبه آنان از طرف شهرداری محمدشهر مورد نظر و اولویت اجرایی است.

newsQrCode
ارسال نظرات