بهره وری از ۲۷ پروژه در محلات کم برخوردار استان البرز

معاونت برنامه ریزی و بودجه استان البرز با اشاره به بهره وری ۲۷ پروژه در محلات کم برخوردار استان البرز گفت: توزیع و تخصیص اعتبار‌های مالی در استان البرز همراه با عدالت توزیعی در محلات کم برخوردار همراه است.
معاونت برنامه ریزی و بودجه استان البرز با اشاره به بهره وری ۲۷ پروژه در محلات کم برخوردار استان البرز گفت: توزیع و تخصیص اعتبار‌های مالی در استان البرز همراه با عدالت توزیعی در محلات کم برخوردار همراه است.
کد خبر: ۷۷۷۳

به گزارش جام جم البرز؛ ستاره آقایی معاونت برنامه ریزی و بودجه استان البرزگفت: توزیع اعتبار و بودجه‌ها در سطح شهرستان با رویکرد عدالت اجتماعی همراه است.

معاونت برنامه ریزی و بودجه استان البرز با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و توسعه استان با اهرم بودجه افزود: توزیع و تخصیص اعتبار‌های مالی در استان البرز همراه با عدالت توزیعی در محلات کم برخوردار همراه است.

آقایی در رابطه با اهمیت و نقش تخصیص اعتبار‌ها به منظور پیشبرد اهداف اجرایی دولت بیان کرد: گروهی با عنوان آمایش و بهره وری داریم که بهره وری و آمایش یارانه‌ها را بررسی می‌کند، توسعه و ارتقاء تدوین برنامه‌های عمرانی استان با هدف اجرای عدالت اجتماعی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان این مطلب که مرکز آمار، بودجه‌ها و تخصیص اعتبار‌ها را بررسی می‌کند تصریح کرد: ابتدای سال مالی اول فروردین هر سال است که تخصیص اعتبار همزمان با سال مالی براساس قانون‌ها و اسناد بالادستی دیده می‌شود. برای بعضی ارتباط‌های عمرانی در حوزه‌های روستایی و کوهستانی با توجه به بازه زمانی ۶ ماهه ابتدای سال اعتبار مالی تخصیص پیدا می‌کند.

وی با بیان این مطلب که بودجه راهبر اهداف کلان معاونت برنامه و بودجه برمبنای رویکرد توسعه استان است بیان کرد: اعتبار‌ها به صورت دو دسته هزینه‌ای و تملک که شامل جبران خدمات کارکنان دولت به مردم و تملک دارایی‌های سرمایه داری است.

آقایی با اشاره به اینکه در محلات هدف که بیشترین میزان پوشش از لحاظ جمعیت دارند، مولفه‌هایی را براساس جداول معینی بررسی و مورد توجه قرار می‌دهند توضیح داد: یک گروه هستند که در قالب قرارگاه اجتماعی که در سطح استان فعال هستند و در محلات کم برخوردار که بیشترین میزان سرانه جمعیت دارند طرح‌هایی بنیانگذاری شده است که تا ۲ سال گذشته تعداد زیادی پروژه نیمه تمام در سطح استان داریم که اگر به سرانجام می‌رسید، تمام شاخص‌های توسعه یافتگی استان را تغییر می‌دادند.

وی ادامه داد: بنا را بر این گذاشتیم که این پروژه‌ها را به اتمام برسانیم. تأمین اعتبار و تخصیص اعتبار انجام شد. سال ۱۴۰۲ شاهد سرانجام و اتمام ۱۵ پروژه موثر بودیم که تأثیر آن بر زیرساخت‌ها بودند. سال ۱۴۰۳ نیز ۲۷ پروژه در محلات هدف داشتیم که با رویکرد قرارگاه اجتماعی و اهمیت عدالت اجتماعی به سرانجام رسید.

وی با بیان این مطلب که رویکرد ما در توزیع اعتبارها، محله محوری است عنوان کرد: رویکرد ما در توزیع اعتبارها، محله محوری است؛ از این حیث که به سمتی می‌رویم که ۹۸ شاخص توسعه یافتگی در محلات استان مورد بررسی قرار گرفت. به صورتی که سطح توسعه یافتگی هر استان را در هر بخشی مورد بررسی قرار داد؛ این شاخص‌ها در حوزه آموزشی، فرهنگی و اجتماعی است.

وی تصریح کرد: اعتبار‌های استانی آن چنان نیست که این شاخص‌ها و مطالبات را پاسخ گو باشد؛ با وجود این توازن و الزام خوبی با توجه به پیاده سازی نوین درآمد استان البرز در نظر گرفته شده است و دستگاه‌ها در یک نرم دستگاه‌هایی ۳۰ درصدی قرار گرفتند، چرا که توزیع اعتبار و بودجه‌ها در سطح شهرستان با رویکرد عدالت اجتماعی همراه است.

آقایی عنوان کرد: همزمان با دوران دفاع مقدس و پس از آن، اتفاقی در کار و تعطیلی وجود نداشت و در مدیریت جهادی استاندار البرز پس از جمله اسرائیل، اقدامات مدیریتی و اجرایی در حوزه تأمین زیرساخت‌ها و ارزیابی حاصل از جنگ در استان البرز انجام شد و تیم کارشناسی در فرمانداری با هدف برآورد و تأمین خسارت‌های وارد شده تشکیل شد.

وی با اشاره به اهمیت شکل گیری مدیریت بحران جنگ در استان البرز بیان کرد: تمامی خسارت‌ها ارزیابی و تأمین مالی مورد نیاز آن در نظر گرفته شده است. تعمیر و تجهیز‌های کلانتر نیز در حال انجام است. یک مدیریت بحران بسیار خوب را شاهد بودیم.

newsQrCode
ارسال نظرات