رئیس‌جمهور در بازدید سرزده از آزادراه شمالی کرج:

پروژه آزادراه شمالی کرج را بعنوان اولویت دارترین پروژه راه کشور مورد حمایت و پیگیری قرار می‌دهم

رئیس‌جمهور صبح امروز با حضور سرزده در استان البرز، از پروژه ملی آزادراه شمالی کرج و پل ویژه B۱ بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت این طرح مهم عمرانی قرار گرفت.
رئیس‌جمهور صبح امروز با حضور سرزده در استان البرز، از پروژه ملی آزادراه شمالی کرج و پل ویژه B۱ بازدید کرد و در جریان آخرین وضعیت این طرح مهم عمرانی قرار گرفت.
کد خبر: ۷۸۳۱

به گزارش جام جم البرز، مسعود پزشکیان در این بازدید میدانی که روز پنجشنبه ۲ مردادماه ۱۴۰۴ صورت گرفت، از نزدیک روند پیشرفت عملیات عمرانی را بررسی کرد و با عوامل فنی و مهندسی دیدار و گفت‌و‌گو داشت.

رئیس‌جمهور در حاشیه این بازدید، ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته، اظهار داشت: این پروژه یک افتخار ملی و نماد "ما می‌توانیم" است. آنچه امروز در پل B۱ می‌بینیم، شاهکار مهندسی ایرانی است که با اتکا به توان داخلی و دانش بومی اجرا شده و جای قدردانی دارد.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی این آزادراه افزود: پروژه آزادراه شمالی کرج با بیش از ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی، یکی از مهم‌ترین طرح‌های ترافیکی کشور است که به‌طور جدی در کاهش بار ترافیکی کلان‌شهر کرج و اتصال سریع‌تر استان‌های شمالی و مرکزی نقش‌آفرینی خواهد کرد.

رئیس‌جمهور همچنین تأکید کرد:

کار بدون وقفه مهندسان، کارگران و مدیران پروژه در شرایط سخت، حقیقتاً شایسته تقدیر است.

پزشکیان گفت: به طور قطع این پروژه را بعنوان اولویت دارترین پروژه راه کشور مورد حمایت و پیگیری قرار خواهم داد.

این حضور خاکی و میدانی، برای شنیدن حرف متخصصان و تسریع در تصمیم‌گیری‌ها انجام شده است. این عکس یادگاری با کارگران، یادگار اراده ملی برای آبادانی کشور است.

گفتنی است پل B۱ به‌عنوان یکی از پیچیده‌ترین بخش‌های این پروژه، تنها دو سگمنت تا تکمیل نهایی فاصله دارد و با بهره‌برداری از آن، گام بلندی در تکمیل کریدور شمالی-مرکزی کشور برداشته خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات