بازدید نماینده مجلس خبرگان رهبری از پروژه متروی کرج؛

تأکید بر بهره‌برداری و صیانت از حقوق عامه

نماینده محترم مجلس خبرگان رهبری آیت‌الله ردایی از پروژه متروی کرج بازدید کرد. این بازدید با حضور مسعود محمدی رئیس شورای اسلامی شهر کرج، محمد اسدیان رئیس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی شورا، حسین مهاجری عضو شورای شهر و حسین سعیدی‌سیرایی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و علیرضا رحیمی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری انجام شد.
نماینده محترم مجلس خبرگان رهبری آیت‌الله ردایی از پروژه متروی کرج بازدید کرد. این بازدید با حضور مسعود محمدی رئیس شورای اسلامی شهر کرج، محمد اسدیان رئیس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی شورا، حسین مهاجری عضو شورای شهر و حسین سعیدی‌سیرایی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی و علیرضا رحیمی رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری انجام شد.
کد خبر: ۷۸۷۰

به گزارش جام جم البرز، محمد اسدیان رئیس مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی شورای اسلامی شهر کرج در تشریح جزئیات این بازدید اظهار کرد:در این بازدید کل مسیر مترو از ایستگاه شهید سلطانی تا ایستگاه ۴۵ متری گلشهر مورد بررسی قرار گرفت و موضوعات مهمی مانند وضعیت ایستگاه‌ها، تجهیزات و سناریو‌های بهره‌برداری بررسی شد.

وی ادامه داد: آیت‌الله ردایی در این بازدید تأکید ویژه‌ای بر صیانت از حقوق عامه و جلوگیری از تضییع بیت‌المال داشتند.

عضو شورای اسلامی شهر کرج بیان کرد: بر همین اساس، پیشنهاد شد بهره‌برداری اولیه مترو به صورت محدود و هدفمند انجام شود؛ به این معنا که در ساعات پرتردد صبحگاهی و سه ساعت پایانی عصر خدمات ارائه شود تا شهروندان از این ظرفیت مهم شهری بهره‌مند شوند و در عین حال هزینه‌های سنگین بهره‌برداری کامل کاهش یابد.

اسدیان افزود:مرکز پژوهش‌ها و مطالعات راهبردی شورای شهر کرج نیز با رویکرد علمی در حال تدوین برنامه‌های مشخص برای افزایش بهره‌وری از زیرساخت‌های حمل‌ونقلی و کاهش بار مالی شهرداری است.

بهره‌برداری هدفمند متروی کرج با تأکید بر حقوق عامه در دستور کار است

وی خاطرنشان کرد: ما معتقدیم بهره‌برداری هدفمند از مترو، علاوه بر کمک به کاهش ترافیک و آلودگی هوا، موجب اعتماد عمومی و رضایت شهروندان خواهد شد.

وی تاکید کرد:این بازدید و جمع‌بندی‌های حاصل از آن، مبنای تصمیمات آینده در خصوص شیوه بهره‌برداری و مدیریت بهینه متروی کرج قرار خواهد گرفت و شورای شهر به صورت جدی این موضوع را دنبال می‌کند.

در پایان ضمن تشکر از حمایت‌های نماینده عالی دولت در استان البرز آقای دکتر عبدالهی استاندار محترم البرز، درخواست دارم که جلسات شورای سازمان قطار شهری با دقت و سرعت برگزار گردد.

newsQrCode
ارسال نظرات