تمرکز بر نخاله‌های ساختمانی و منابع آب؛ برای مدیریت اصولی پسماند در طالقان

در جریان برگزاری جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان طالقان، با حضور معاون فرماندار و دستگاه‌های اجرایی، مجموعه‌ای از مصوبات اجرایی با محوریت ساماندهی نخاله‌های ساختمانی و حفاظت از حوضه‌های آبریز به تصویب رسید تا چارچوب جدیدی برای مدیریت اصولی پسماند در این شهرستان ترسیم شود.
در جریان برگزاری جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان طالقان، با حضور معاون فرماندار و دستگاه‌های اجرایی، مجموعه‌ای از مصوبات اجرایی با محوریت ساماندهی نخاله‌های ساختمانی و حفاظت از حوضه‌های آبریز به تصویب رسید تا چارچوب جدیدی برای مدیریت اصولی پسماند در این شهرستان ترسیم شود.
کد خبر: ۷۹۸۲

به گزارش جام جم البرز؛ سید حسن ثریا سرپرست اداره حفاظت محیط زیست طالقان، با اعلام این خبر گفت: جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان طالقان با دبیری اداره محیط زیست و حضور نمایندگان دستگاه‌های اجرایی در محل فرمانداری برگزار و طی آن، وضعیت پسماند‌های عمرانی، شهری و روستایی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیمات راهبردی برای ساماندهی و مهار آنها اتخاذ شد.

ثریا با اشاره به اهمیت مقابله با تخلیه غیرمجاز نخاله‌های ساختمانی در سطح شهرستان اظهار داشت: با تصویب این نقشه راه، مقرر شد نقاطی مشخص برای تخلیه اصولی نخاله‌های ساختمانی تعیین و عملیات ساماندهی در آنها آغاز شود؛ اقدامی که می‌تواند به شکل‌گیری الگوی پایدارتری در مدیریت پسماند طالقان منجر شود.

وی همچنین با اشاره به نقش مؤثر منابع آبی و حوضه‌های آبریز در اکوسیستم منطقه گفت: با هدف پیشگیری از آلودگی‌های ثانویه در حاشیه رودخانه‌ها، شرکت آب منطقه‌ای مکلف شد در حوزه فرهنگ‌سازی و تأمین زیرساخت‌هایی نظیر سطل‌های جمع‌آوری پسماند، با کارگروه همکاری نماید.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست طالقان در ادامه افزود: یکی دیگر از مصوبات جلسه، هماهنگی میان شهرداری، دهیاری‌ها، اداره راهداری و سایر دستگاه‌های اجرایی برای تسریع در پاکسازی حاشیه جاده‌ها از نخاله‌ها و زباله‌های رهاشده بود که اجرای دقیق آن، گامی مؤثر در بازگرداندن سیمای زیست‌محیطی منطقه به وضعیت مطلوب خواهد بود.

ثریا در پایان با تأکید بر پیگیری مستمر اجرای مصوبات توسط دبیرخانه کارگروه، اظهار کرد: با انسجام نهادی و مشارکت دستگاه‌ها، می‌توان طالقان را به الگوی موفقی در مدیریت مشارکتی پسماند در مناطق کوهستانی تبدیل کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات